Kolaps u Beogradu zbog rekonstrukcije Bulevara oslobođenja

Kolaps u Beogradu zbog rekonstrukcije Bulevara oslobođenja Izvor: N1info

Zbog radova na rekonstrukciji Bulevara oslobođenja u Beogradu, na delu od Trga Slavija do Veterinarskog fakulteta, saobraćaj se u tom delu grada odvija otežano. Kako se može videti na saobraćajnim kamerama, dugačke kolone vozila formirane su na pristupu Autokomandi, u smeru ka centru grada, kao i na Trgu Slavija i u ulicama koje ga okružuju.

U Bulevaru oslobđenja odvijaju se pripremni radovi na tramvajskim bašticama koji će trajati do 28. juna. Zbog toga su Katićeva, Birčaninova, Nebojšina, Tiršova, Pasterova, Ohridska, Kneginje Zorke i Krušedolska ulica “slepe” i iz njih ne može da se ulazi u Bulevar niti da se iz njegovog pravca skreće.

Saobraćaj se tokom radova u 1A fazi odvija dvosmerno po sredini ulice, u po jednoj saobraćajnoj traci za svaki smer.

Pešački prelazi locirani su na Trgu Slavija i kod Nebojšine i Tiršove ulice, a parkiranje u Bulevaru je ukinuto.

Tokom izvođenja radova promenjen je i režim rada linija jabnog gradskog prevoza tako što su tramvajske linije 9, 10 i 14 privremeno ukinute, a uspostavljena je tramvajska linija 9L na relaciji Kalemegdan – Trg Slavija - Savski trg – Blok 45. Takođe je uspostavljena privremna autobuska linija 9A na relaciji Trg Slavija - Banjica 2.

U Klinički centar se ne može iz Pasterove

Ulaz u Klinički centar Srbije iz Pasterove ulice zatvoren je za saobraćaj zbog radova na rekonstrukciji Bulevara oslobođenja, saopštila je ta medicinska ustanova.

Alternativni ulazi u Klinički centar Srbije su iz Višegradske i Deligradske ulice.

Ulaz iz Pasterove ulice i dalje će funkcionisati za vozila Hitne pomoći, vozila Ministarstva unutrašnjih poslova i vatrogasna vozila, navodi se u saopštenju.

Komentara 43

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

pi

Danas od rotacionih vrata KCS do Resavske za 45min. Da li ce gdja. Macura da konstatuje da kola hitne pomoci ne mogu da prodju, ili se ona telepromtuju u ovom slucaju?

17 1

Asomakum Brothers

Hejterima nista ne valja. Ovo ce biti medju 10 najlepsih bulevara u Evropi,ako ne i u svetu. A bice sigurno najskuplji u novijoj istoriji Srbije.

26 16

Bravo za naprednu sektu

Najveci kolaps u Beogradu u novijoj istoriji

35 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo