Nepoznate osobe upale u prostorije Advokatske komore Beograd

Nepoznate osobe upale u prostorije Advokatske komore Beograd Izvor: N1
(arhiva)

Advokatska komora Beograda saopštila je da je u toku noći petnaestak nepoznatih osoba provalilo u njihove prostorije i da su iz njih nasilno izbacili advokata koji je dežurao u tom prostoru, kao i mladića i devojku koji su bili zvanično angažovani kao noćni čuvari.

U saopštenju koje je potpisao advokat Jugoslav Tintor, navodi se da je do incidenta došlo u tri sata posle ponoći.

"Kako je za danas zakazana promopredaja dužnosti između Slobodana Šoškića i Vladimira Gajića, odnosno između članova starog - novog rukovodstva, koji faktički predaju dužnost sami sebi, jasno je da su oni i nalogodavci ovog kriminalnog čina", dodaje se u saopštenju.

To krilo advokatske organizacije je izrazilo žaljenje što se druga strana u sporu oko starešinstva nad komorom odlučila za "uvođenje reda" putem gole sile pod okriljem mraka i navela da ceo slučaj neodoljivo podseća na slučaj rušenja u beogradskom naselju Savamala.

"Ceo slučaj prijavljen je policiji, koja će preduzeti dalje korake na identifikaciji učinilaca i sankcionisanju odgovornih", navodi se u saopštenju koje je potpisao advokat Tintor.

Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

nikola r

cim je posle ponoci i na silu znaci da su, kako premijer/predsednik/sultan rece kompletni idijoti, naravno iz njegovog klana

7 0

Maketar

Ko kaže da se nocni rad ne placa?

15 0

MAKS

Ha. Ha. Prijavljeno piliciji? Izvinite a kojoj??Ima ih vise!!

25 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo