Mama izašla na cigaretu, sin ostao u vozu i nastavio put

Mama izašla na cigaretu, sin ostao u vozu i nastavio put Izvor: REUTERS/Christian Hartmann

Brzopotezno uvlačenje par dimova cigarete tokom kratkog zadržavanja voza koštalo je jednu majku dosta živaca, nakon što je voz kojim je sa 6-ogodišnjim sinom putovala iz Milana u Napulj, krenuo s rimske železničke stanice bez nje, odnoseći sina "u daljine".

Policija u Rimu objavila je u nedelju da je majka koja je putovala sa sinom u Napulj odlučila da izađe na peron u italijanskoj prestolnici kako bi popušila cigaretu.

Međutim, vrata voza odjednom su se zatvorila. Uprkos ženinim svesrdnim nastojanjima, nije uspela da otvori vrata pre kretanja voza i on je krenuo sa stanice - zajedno s njenim malim sinom.

Putnica je zahvaljujući policiji uspela da alarmira radnike železničke stanice na sledećem stajalištu u Tiburtini i zahvaljujući njima majka se, posle dramatičnog događaja, ponovno našla sa svojim sinom.

Podsetimo, sličan incident dogodio se početkom godine u Francuskoj, kada su mlada majka i njen izašli na pauzu za cigaretu u Le Manu, pa je sedmomesečna beba koja je putovala s njima u vozu nastavila put bez nadzora.

Tagovi: voz , cigarete , Pušenje

Komentara 8

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Aleksandar

Kad ne daju da puši u vozu!

5 1

Evita

Sve je to rezultat zabrane pusenja. Ranije su bili vagoni/kupei za pusace....

10 14

John

Ne, to je rezultat toga da je majci najvažnija cigareta.Šta, nije mogla da se strpi dok ne stigne na odredište? Mora da zapali po svaku cenu? OK, ali mora biti spremna na moguće posledice, a ovo je jedna od njih.

31 8

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo