Danas: Siniša Mali kandidat za šefa kabineta Ane Brnabić

Danas: Siniša Mali kandidat za šefa kabineta Ane Brnabić Izvor: Beoinfo
Arhiva

Trenutni gradonačelnik Beograda Siniša Mali slovi za kandidata za mesto šefa kabineta nove premijerke Ane Brnabić, saznaje Danas.

Pre prelaska na novu dužnost, prema pisanju Danasa, biće ozvaničena ostavka Siniše Malog na funkciji gradonačelnika Beograda, na kojoj je, kako navodi taj list, osporen u javnosti zbog nekoliko afera.

Dosadašnji šef kabineta premijera Ivica Kojić prešao je u Predsedništvo zajedno sa Aleksandrom Vučićem.

Izvori lista Danas procenjuju da će u slučaju da se ovakav scenario obistini, predsednik Srbije i dalje operativno rukovoditi vladom zahvaljujući Siniši Malom, koji je Vučiću i dosad bio jedan od najbliskijih saradnika.

Danas piše i da je predsednik države i lider naprednjaka Aleksandar Vučić partnerima u vladajućoj koaliciji da ko ne glasa za izbor Ane Brnabić, neće moći da ostane u vladajućem bloku i ima dodatno vreme da razmisli o tome.

Podsetimo, glasanje protiv najavili su Dragan Marković Palma i Muamer Zukorilić, nezadovoljni seksualnom orijentacijom buduće premijerke.

Komentara 94

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

ljubitelj burleski

Još jedna od UstAVotvornih,,,ATRAKCIJA,, velikog IM GURUA. BRNABIĆKA JE SADA,,SVE,,,VEĆ,,SREĆOM,,SREDILA,, ZA SLEDEĆA POGLAVLJHA,U EU,ako se VEĆ,,slaže,, s Najboljim Fantomom, u istoriji Beograda.Neradi se niokakvom privatnom opredeljenju,to je nediskutabilnoi i primitivno,Valjda treba da PRVA BUDE LUČONOŠA POŠTOVANJA ZAKONA I USTAVA u čemu JOJ,,kadrovik,,MINULIM RADOVIMA,, PREDSAVLJA PRVU NEZOBILAZNU PREPREKU.Pored,,vojvodinog,specijalno,,izmišljeniog m,,radnog mesta sa svim,dokazanim,, bizmismenima,,posebnog,morala,i,,dostignuća,, i ,,sve pride,,ministartsva,,skompletnom,pratećom garniturom, u kolo izdržavanih,,satelita, dobismo jošp jednog,,koji se ITEKAKO, dobro snašao,,u,,VREDNOSTI,,KOJE,,POTENCIRA ,,LIDER,,I,,SPASITELJ,NACIJE. U Nacionalnoj areni još postoje oni,s ,,eđenjam,, za par sendvića i po neko,,dodatno,,zanimanje,,bez,,priziva na ikakvu,stručnu spremu,,dapače,,sređivanja,,Reformatora,,imaju za posledicu,ono stanje koje je,,obnarodovao ministar Vujović,zato smo ,,idealni,,svetski,lideri,,za zaobilaženje,u širokom luku.Vučkoljubi,,napedNO Nastupaju,na svim, vodećim ,platformama,posebno ako su fantomaški opredeljeni,ostali mrsomudački obrazovani i nemaju ovakva,,spasiteljska,,leđa,,opet uzinat, i ,,spontano,,u DIJSPORU,Spikerka KRUŠEVCA Grada,baje Santosa,,objasnila,, šta su to,kapitalne vrednosti,,pobednika,, s,,podrškom,, od,,celih,, 2miliona,,saglasnika,, nikada mutavije kooperative,, od,svega,,11 zvaničnih,čimbenika,Kanda a Smo već prevučeni na na neke daleko istočne,,pogodnije,,destinacije sveta ,,dobrovoljnim,, guranjem u ,,sličnosti,kojeMU PAŠU. VEBER JE SREĆOM ,PLUSKVAMPERFEKT, ZA,,zatucene mase,, ko li ima vremena da ga čita pored enciklopedije,informera,i farmerskog,,obrazovanja, pinkovizijskih,, diva i divajni,i mačo ,,ubeđivača,ispred Parlamenta.Corax je opet ,objasnio,i danas,,ubeđivački,potencijal,, lidera,, u totalu.

3 0

Dejan

Ovaj može samo da opet napravi neku glupost i obruka Anu.

4 0

Que c'est poux que as vaux St.Jacques

'el sam rek'o da imamo novog Radomana Božovića i novog Radoja Kontića.

6 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo