Zatvori

Novi serijal na N1: Partokratija: kancer demokratije

Prvu epizodu dokumentarnog serijala "Partokratija: kancer demokratije" pogledajte u ponedeljak u 20 časova na televiziji N1.

Izvor: N1

Pet emisija, koje se bave problematikom partijskog zapošljavanja, u periodu od 1944. do danas, deo su projekta "Zloupotreba političkog uticaja: političke stranke kao najveći poslodavci u Srbiji", koji, u okviru Media programa, sufinansira Delegacija EU u Srbiji.

U serijalu "Partokratija: kancer demokratije", koji će ponedeljkom i četvrtkom u 20h biti emitovan na televiziji N1, govori više od trideset novinara, analitičara, političara, pravnika, sociologa, politikologa, profesora različitih struka.

Komentara 24

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Hromi

Sramota da ne pozovete Sasu Radulovica, koji se bori vec godinama protiv partokratije i pokusava da ukaze na njenu pogubnost!

12 2

Nemanja

Nazalost narod uopste nije svestan svoje snage i uloge u drustvu.Imamo podanicki mentalitet prema politicarima i umesto da vlasti brzo smenjujemo,mi dozvoljavamo manipulativno kleptomanskim likovima da nam vode drzavu i da je temeljno opljackaju..sram nas bilo

37 0

rajso

Partijsko zaposljavanje traje 73 godine zaostajemo za Evropom minimum 50

19 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo