Novi serijal na N1: Partokratija: kancer demokratije

Prvu epizodu dokumentarnog serijala "Partokratija: kancer demokratije" pogledajte u ponedeljak u 20 časova na televiziji N1.

Izvor: N1

Pet emisija, koje se bave problematikom partijskog zapošljavanja, u periodu od 1944. do danas, deo su projekta "Zloupotreba političkog uticaja: političke stranke kao najveći poslodavci u Srbiji", koji, u okviru Media programa, sufinansira Delegacija EU u Srbiji.

U serijalu "Partokratija: kancer demokratije", koji će ponedeljkom i četvrtkom u 20h biti emitovan na televiziji N1, govori više od trideset novinara, analitičara, političara, pravnika, sociologa, politikologa, profesora različitih struka.

Komentara 25

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mica

Jako je smešno da zovete DS kadrove da pričaju o partokratiji...pa u njihovo vreme posebno u Vojvodini, odakle sam i spremačice u javnim preduzećima su morale da se učlane u DS. Slučaj Nebojša Malenković je najbolji primer partokratske države...sa 21 godinom drugar Bojana Pajtića direktor najvećeg fonda u Vojvodini, a sa 23 i VD drugog najvećeg fonda, član upravnog odbora fakulteta koji još nije završio i član upravnog odbora agencije za prostorno planiranje Srbije. Pajtićeva žena šef urgentnog centra...i 1000 takvih slučajeva. Zašto niste pitali Borisa Tadića i ostale o tim vremenima. Nije valjda da je partokratija počela sa SNS-om, ona se samo nastavila...kontinuitet. I sada pitate one koji su ogrezli u partokratiji da je komentarišu, to je kao da ste pitali Legiju da se kritički osvrne na kriminal u Srbiji danas.

5 1

Hromi

Sramota da ne pozovete Sasu Radulovica, koji se bori vec godinama protiv partokratije i pokusava da ukaze na njenu pogubnost!

17 5

Nemanja

Nazalost narod uopste nije svestan svoje snage i uloge u drustvu.Imamo podanicki mentalitet prema politicarima i umesto da vlasti brzo smenjujemo,mi dozvoljavamo manipulativno kleptomanskim likovima da nam vode drzavu i da je temeljno opljackaju..sram nas bilo

42 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo