Otkriveno pravo ime Džona Snoua

Otkriveno pravo ime Džona Snoua Izvor: Tanjug/AP/Helen Sloan/HBO

Prošla sezona je dala nagoveštaj, a nova sezona Igre prestola, koja na male ekrane stiže 16. jula, konačno otkriva poreklo Džona Snoua, koga smo do sada znali kao vanbračnog sina Neda Starka.

Na Redditu se pojavila fotografija iz novog broja "Empire Magazinea", koji treba da izađe sledećeg meseca, a u njemu je intervju Ajzaka Hepsteda Rajta, koji glumi Brena Starka u Igri prestola. Rajt je u intervjuu otkrio pravo ime Džona Snoua - a to je Džeherijus Targerijen.

U poslednjoj sezoni koju smo gledali otkriveno je da su roditelji Džona Snoua Lijana Stark i Raegar Targerijen, tako da smo znali koje mu je prezime, ali ne i ime. Ako se sećate, Lijana je šapnula ime deteta Nedu Starku, ali je ono ostalo nepoznato.

Zašto baš ovo ime? Džeherijus je bio četvrti iz loze Targerijen koji je sedeo na Gvozdenom tronu i bio je poznat kao "Mudri", "Mirotvorac", "Stari kralj", a njegova duga vladavina bila je proseritetna.

Komentara 16

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Sandra fan serije

Nije mi jasno zasto svi ovi negativni komentari,ako vam se ne svidja serija nemojte da gledate,ostavite nas da u seriji uzivamo, jedva cekam 16-ti

27 0

.

Dzeheris*

16 0

Ragnar

U toj seriji se ne zna ko koga Razvodnili je maximalno Jedino mi se svidjaju oni ledeni sto prave face

10 46

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo