Mihajlović: Slavija lepša, a opozicija neće fontanu, autoput

Mihajlović: Slavija lepša, a opozicija neće fontanu, autoput Izvor: Tanjug/Dragan Kujundžić

Ministarka Zorana Mahajlović izjavila je da beogradski Trg Slavija izgleda lepše s fontanom nego ranije i da podržava gradske vlasti u svemu što žele da učine da bi Beograd koji je turistička destinacija izgledao lepše, kao i da joj nije jasna politika opozicije koja kritikuje kada se nešto uradi u gradu.

"Meni Trg Slavija izgleda mnogo lepše nego ranije. Neki kritikuju, neki možda previše hvale", kazala je ona novinarima u Hotelu "Metropol" u Beogradu.

Mihajlović je rekla da joj nije jasno koja je to "politika kojom se bavi opozicija".

"Divno je kada nešto uradimo i kada nešto napravimo i uradimo. Lepo je što se preko puta Slavije takođe sređuje onaj prostor. A oni koji neće lepo, neće fontanu, neće autoput.... Mi smo i to imali kao priču opozicije koji pokušavaju zato što su izgubili na izborima da urušavaju integritet institucija. Mislim da građani to jako dobro vide i da zato nisu dobili na izborima", kazala je ona.

Mihajlović je rekla da su građani Beograda tridesetih godina prošlog veka iz moralnih razloga tražili da se Meštrovićev "Pobednik" izmesti sa Terazija i prebaci na Kalemegdan, a da je danas taj spomenik simbol Beograda.

Komentara 73

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Stjepana Supanca 15a, czt.

Asfalt i šine su naročito lepši na Slaviji sa novom fontanom. Čak se ta lepota od fontane prenosi na Bulevar Oslobođenja čak do Veterinarskog fakulteta, jesi li se skoro provozala tuda Zoko? Uživancija, majke mi!

8 0

Aleksandar

Ma ti si jos lepsa od fontane,sa te tri kile pudera na licu!

16 0

Dea

Nešto mi se čini da se ova sada i u fontane razume...ekspert za sve!

15 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo