Mali: Voleo bih i dalje da radim sa predsednikom

Mali: Voleo bih i dalje da radim sa predsednikom Izvor: Tanjug / Dimitrije Goll

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da bi voleo da "ostane" i pomogne u državnim poslovima i dalje radi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Nisam ja daleko ni da ostanem i da se bavim možda na neki drugi način Beogradom, da pomognem novom predsedniku države, da pomognem Vladi. Sve zavisi od predsednika Srbije. Razgovaraćemo. Voleo bih da ostanem i voleo bih da i dalje radim sa njim", rekao je Mali za "Blic" od ponedeljka, 5. juna.

 On je kazao i da priznaje da se nije snašao u politici i da nije znao da odgovori na "besmislene optužbe".

"Priznajem da se nisam snašao u politici i da nisam znao da odgovorim na besmislene optužbe, a pri tome mi niko ništa loše nije rekao da sam vodio grad, niko mi nije rekao da je neki tender namešten, da je neka pogrešna investicija uradjena", rekao je Mali.

On je istakao i da nije on "fantom" koji je rušio noću u beogradskom naselju Savamala, kao i da nije osoba koja može da utvrdi ko je to uradio, već da je to posao nadležnih državnih organa.

"Zarad svih nas hajde da sačekamo rezultate tužilaštva i nadležnih organa pa da vidimo šta se tada stvarno desilo. Po meni neće bit iznenadjena, ali da ne prejudiciram ništa", rekao je Mali i upitao - liči li on na nekog ko bi stavio fantomku i rušio.

On je kazao i da živi od 102.000 dinara i ušteđevine koju je zaradio "u prethodnom životu".

Komentara 49

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Filip Okanovic

O tempora, o mores !!!

4 58

AB

Osladilo mu se !ha ha!

48 134

lola

E, da ne pomaze vise, moze?

33 140

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo