Vučić: Kad bi svi imali Sinišu Malog, bilo bi bolje u Srbiji

Vučić: Kad bi svi imali Sinišu Malog, bilo bi bolje u Srbiji Izvor: Tanjug / Dimitrije Goll

Kad bi svi imali Sinišu Malog, mnogo bi nam bilo bolje stanje u Srbiji, izjavio je danas premijer i izabrani predsednik Aleksandar Vučić.

Kako je istakao, Mali je jedan od ljudi koji je najviše uradio u gradu Beogradu u savremenoj istroriji ali više neće biti gradonačelnik.

Navodi da je Mali vodio javne finansije izvranredno, da je napravio najveći projekat u jugoistočnoj Evropi i da je od ruševina, baraka, zmija i narkomanskih špriceva napravio najlepše šetalište u ovom delu Evropu.

"Mali neće biti gardonačelnik više i želim da mu odam priznanje", naglasio je Vučić dodajući da su se često vozili uveče zajedno po gradu i gledali šta gde treba da se uradi pa to popravljali.

"Kad bi svi imali Sinišu Malog mnogo bi bolje bilo stanje u Srbiji" naveo je premijer koji je u isto vreme naglasio da on više neće biti gradonačelnik zbog najpokvarenije kampanje u koju je uloženo dosta para kako bi se srušilo ono što je Mali radio a da on nije bio spreman da se politički tuče svaki dan.

Ističe da ima ideje za budućeg gradonačelnika. "Znam da neki maštaju da će da pobede na nekim izborima ali neće... Gradonačelnik Beogarad biće odgovorna i ozbiljna osoba koja će pokušati da dostigne gospodina Malog".

Izvor: N1

Komentara 88

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mile - Baja

Sinisu za pocasnoga dozivotnoga gradonacelnika Beograda (posebnoga odjela -na vodi)!!

3 0

geras

sexy humor ?

8 0

bus pljus

Sad ce da napravi pauzu kao Gasic, pa ce da ga postavi na neko novo, bolje mesto... taman da obidje sve stanove i nekretnine koje 'nema'...

15 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo