Porodica Krisa Kornela ne veruje da se obesio

Porodica Krisa Kornela ne veruje da se obesio Izvor: AFP/Paul Bergen

Supruga američkog muzičara Krisa Kornela, koji je u sredu uveče preminuo u hotelskoj sobi u Detroitu, osporila je izveštaj sudskih patologa prema kojem je izvršio samoubistvo vešanjem, navodeći da postoji mogućnost da se njen suprug predozirao lekovima protiv anksioznosti.

Sudski patolozi saopštili su da je pevač benda Saudgarden i Audioslejv izvršio samoubistvo vešanjem, ali je Kornelova porodica navela da se bez toksikoloških nalaza ne može znati tačan uzrok smrti. 

Viki Kornel je rekla da je sa suprugom razgovarala telefonom posle koncerta i kada se vratio u hotelsku sobu, navodeći da joj je rekao da će možda uzeti još neku tabletu Ativana, koji mu je prepisana protiv anksioznosti.

Ativan je sedativ koji u prekomernoj upotrebi može da izazove vrtoglavicu, konfuziju i pospanost.

"Bez rezultata toksikoloških nalaza, ne možemo da znamo šta se tačno dogodilo Krisu", rekla je za agenciju AP Viki Kornel, koja veruje da se Kris Kornel i pored problema sa zavisnošću ne bi ubio, jer je bio posvećen porodici i deci. 

​Kornel (52) je pre dva dana pronađen u nesvesnom stanju u hotelskoj sobi, a lokalna policija je odmah otvorila istragu o mogućem samoubistvo pošto je muzičar, kako su preneli neki mediji, imao povez oko vrata.

Kornel je imao fondaciju "Kris i Viki Kornel", koju je osnovao sa suprugom u cilju podrške zlostavljenoj i siromašnoj deci.
Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Mojeime

Ne znam sta da mislim, ali lekovi protiv anksioznosti mogu imati cudan uticaj na osobu. Psihijatar neretko savetuje, da, kada pocinjete sa koriscenjem anskiolitika, budete sa bliskom osobom/osobama, jer se u nekim slucajevima umeju javiti suicidalne misli, ili osecaj da sve mozes uspeti i da si takoreci neunistiv.

0 0

Dacha

Samoubistvo vesanjem a nadjen na podu u besvesnom stanju???Nesto tu ne stima....ccccc

41 1

Komentator

Pravi si Serlok Holms!

11 9

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo