Gojković: Ne pada mi na pamet da podnesem ostavku

Gojković: Ne pada mi na pamet da podnesem ostavku Izvor: Tanjug/Rade Prelić

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković poručila je da joj "ne pada na pamet" da podnese ostavku na mesto predsednice parlamenta.

"Ni na kraj pameti mi ne pada da podnesem ostavku onima koji imaju jedan, pet ili 14 odsto", rekla je Maja Gojković tokom rasprave u Skupštini Srbije posle oštre rasprave s poslanicima Demokratske stranke (DS).

Poslanica DS-a Aleksandra Jerkov kritikovala je Maju Gojković jer nije dala reč poslanicima koji su hteli da reklamiraju povredu poslovnika.

Predsednica Skupštine je rekla oni ne mogu da reklamiraju povredu poslovnika jer "nema vremena", na šta joj je Aleksandra Jerkov kazala da ako nema vremena da vodi sednicu, onda neka podnese ostavku.

Maja Gojković je kazala da ne želi da trpi iživljavnje pojedinih poslanika i izvinila se zato što poslanici moraju da slušaju pojedince u skupštini koji svakodnevno vređaju premijera Srbije Aleksandra Vučića i ministra untrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića.

Komentara 43

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

mali perica

To "NE PADA MI NA PAMET" je izgleda omiljeni pocetak recenice za mnoge. Onomad sadasnji predsednik Vlade i izabrani predsednik A.Vucic je rekao "Ne pada mi na pamet..." - pa svi znamo sta se posle desilo. Ne pada mi na pamet da se kandidujem za predsednika "Neću da budem kandidat za predsednika Srbije. Ne pada mi na pamet da budem kandidat za predsednika." TV Happy, 21. 3. 2016. godine http://www.istinomer.rs/ocena/3683/Ne-pada-mi-na-pamet-da-se-kandidujem-za-predsednika

13 1

Mara

Svaka normalna osoba, na bilo kojoj poziciji preispituje svoje vrednosti, pa cak i kad si najbolja. Ako ti ne pada na pamet, onda si svesna da postoji problem.

24 2

clan elite

Njihova Maja je primer politicke pijace .. ko da vise...

31 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo