Partizan prepušta Terzića sportskoj pravdi i zaboravu

Partizan prepušta Terzića sportskoj pravdi i zaboravu Izvor: FK Partizan

Nakon vanredne konferencije Zvezdana Terzića, novih optužbi koje je izneo na račun Fudbalskog saveza Srbije i Slaviše Kokeze te na račun Partizana, iz Humske su se, logično, oglasili novim saopštenjem.

Prenosimo vam u novo saopštenje FK Partizan.

"Fudbalski klub Partizan je u nevoljnoj prilici da se iznova obrati javnosti povodom navoda Zvezdana Terzića, koji, u svakom obraćanju, pominje naš klub.

Fudbalski klub Partizan nema gazdu. On ima svoje legalno i legitimno izabrano rukovodstvo, ima statutarne organe i u Partizanu se uvek zna podela nadležnosti i odgovornosti.

Javnosti se, međutim, u našem rivalskom klubu uvek obraća jedna osoba: on je i predsednik, direktor, trener, ekonom, misli da je i gazda, a, u stvari, nije ništa jer je u najdužoj ostavci u istoriji svog kluba. A svi znaju, posebno bivši rukovodioci Partizana, Zečević, Karadžić i Đurić kakav je Zvezdan zvezdaš.

On je dosledni nastavljač svetle tradicije svog kluba koji u svim lošim rezultatima tima nalazi univerzalnog krivca – Fudbalski savez Srbije.

Još se nije osušilo mastilo na pohabanoj hartiji nepobrojanih saopštenja njegovih prethodnika uperenih protiv tadašnjeg rukovodstva FSS a već se istim optužbama karakteriše sadašnje rukovodstvo Saveza.

Njemu ne valjaju ni prethodni ni aktuelni predesednik, njemu ne valja ni Partizan, samo je on, u svojoj oholoj taštini, ispravan. Zvezdan Terzić sa Partizanom ima problem isključivo na fudbalskom terenu. Nigde drugde.

Zato u njegovim rečima svega ima, samo fudbala i odgovora na brojna pitanja svojih navijača, nema.

Zaključujući bilo kakvu dalju polemiku, FK Partizan prepušta Zvezdana Terzića sportskoj i svakoj drugoj pravdi. Ujedno i zaboravu.

FK Partizan"

Do poslednjeg kola ostala su dva dana. Do finala Kupa imamo još sedam. Valjda će se klubovi okrenuti pripremama za ove mečeve, a pisanje saopštenja ostaviti po strani.

Komentara 9

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Marko

Kad se zamislite nije to samo u fudbalu u svim sferama zivota je nepravda nema ni jedan segment koji funkcionise kako bi trebao

9 0

Rodjen Grobar

Zamolio bih rukovodioce mog voljenog kluba, da se izdignu iznad blata i puste patetičnog Terzića da se koprca u njemu. Partizan je na tri derbija pokazao i dokazao kvalitet i neka Terzić priča svoju priču o sudijama, kad su svi videli onaj gol posle gol auta. Dela govore više od reči.

45 2

Lefty

Ma pustite vi Zvezdana, što vas on toliko sekira. Gledajte u svoje dvorište

67 2

* Sva polja su obavezna