Vranjski direktori morali da polažu psiho-test

Vranjski direktori morali da polažu psiho-test Izvor: sxc.hu

Imenovanju direktora šest javnih preduzeća u Vranju, koje je danas izglasala Skupština grada, prvi put je prethodilo polaganje psiho-testa kandidata koji su se javili na konkurs.

Gradska uprava se u svom obrazloženju o organizovanju psiho-testova poziva na Uredbu o merilima i kriterijumima za izbor direktora javnih preduzeća, koju je krajem 2016. donela Vlade Srbije. Ta uredba predviđa da direktori svih javnih preduzeća, pored odgovarajuće stručne spreme, moraju da polože i psiho-test.

Svi kandidati koji su se javili na konkurs u Vranju, već su na tim funkcijama bili vršioci dužnosti, pa je današnjim imenovanjem samo ispunjena zakonska procedura.

Na čelu vranjskog "Vodovoda" i ubuduće će biti Goran Đorđević, direktor "Komrada" je Momir Stojiljković, direktor Novog doma Goran Petrović, direktor Uprave banje Ivica Milenković, direktor Parking servisa ostaje Marjan Stanković, dok je direktor Zavoda za urbanizam Miodrag Protić.

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Vulina prvog

Sve SNS-ovce i radikale obavezno slati na psiho test!

0 0

Sto Za Jednog

Zašto se uslov psihičkog zdravlja ne zahteva za funkciju predsednika-premijera!!!??? Svakom psihijatru je jasno o čemu se tu radi. Profesionalni kodeks ne nalaže da se dijagnoza javno saopštava. ALI, kad je u pitanju interes i opstanak nacije i države,odnosno kad neko besomučno,podlo,na svaki način i po svaku cenu želi da prigrabi apsolutnu vlast u državi (što je danas više nego očigledno) - u takvim slučajevima psihijatrijska struka ima pravo i obavezu da se javno oglasi.

32 0

Mile Bot

i? Jesu li polozili?

19 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo