Klop: Ako me otpuste neka me nasledi Džerard

Klop: Ako me otpuste neka me nasledi Džerard Izvor: Shaun Botterill, Getty Images Sport
Stiven Džerard

Menadžer Liverpula Jirgen Klop je istakao da bi, kada jednog dana napusti klupu Redsa, na njoj rado video legendarnog kapitena kluba sa "Enfilda" Stivena Džerarda.

Džerard je od 1998. do 2015. godine nosio crveni dres Liverpula, pa je stekao status klupske legende, a zatim se na kratko preselio u LA Galaksi.

On se u februaru vratio u klub kao trener u Liverpulovoj akademiji, a prošlog meseca je postavljen za menadžera tima do 18 godina.

Klop je preporučio Džerarda za trenersku ulogu, a sada kaže da želi da on baš bude njegov naslednik.

"Kakav čovek. Pa on je fantastičan. Savršeno je što smo mogli da ga uključimo u rad kluba. Rekao sam mu, da kada odem, ili me otpuste, želim da bude moj naslednik. Postaraću se da dobije sve neophodne informacije. Kada se prikljućite klubu kao što je Liverpul imate veliku odgovornost za budućnost. A ovom klubu u budućnosti su neophodne legende kao Džerard na ključnim pozicijama", rekao je Klop

Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

R

Klop je jedan od razloga zbog cega navijao za Liverpul Firmino svakako.

7 0

LFC NP

Klop I Steve G. Kakav tandem I kakav klub!

30 1

Vule

Srčana izjava, ali ne i mnogo promišljena. Džerard je bio veliki fudbaler, ali ima još mnogo, mnogo da uči u trenerskom poslu da bi imao potrebno znanje da sedne na klupu Liverpula. U Premijer Ligi su sve iskusni trenerski vukovi, potrebno je možda i više od decenije rada da ih Džerard dostigne. Sigurno je da on to može, ali ako Liverpul izabere loš trenutak i brzo ga "potroši", što bi bila velika šteta.

19 7

* Sva polja su obavezna