Zatvori

Vozač automobila sa Tajms skvera tvrdi da čuje glasove

Vozač automobila sa Tajms skvera tvrdi da čuje glasove Izvor: REUTERS/Rodrigo Campos
Policija sprovodi Ričarda Rohasa nakon hapšenja.

Muškarac koji je uleteo automobilom na pešake na Tajms skveru u Njujorku, kada je jedna osoba poginula, tvrdi da "čuje glasove", rekao je jedan policijski zvaničnik.

Policija je uhapsila Ričarda Rohasa (26) odmah posle incidenta u kojem su i 23 osobe povređene.

Uhapšeni tvrdi da čuje glasove i da je mislio da će umreti, rekli su neimenovani policijski izvori agenciji AP.

Policija je ranije saopštila da ne misli da incident, koji se dogodio oko podne po lokalnom vremenu, ima veze s terorizmom.

Automobil Rohasa zaustavio se s dva točka u vazduhu naslonjen na uličnu svetiljku i čelične ograde postavljene da spreče skretanje vozila na trotoar.

Tagovi: Njujork , Tajms skver

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Odgovor

Kada ukucate na internetu ubio je, upucao je, itd, jer je cuo glasove, nece se nista zanimljivo pojaviti. Svakako, bilo bi dobro da neko ispita koliko se takvih istih ili slicnih dogadjaja desilo kroz istoriju... verovatno i hipnoza ima tu uticaja... a opet, nikom nista...

1 1

Rajko

Avgusta 2013. američki naucnici su objavili da u uspeli u eksperimentu da mislima upravlja mozgpm kolege, nucnik je poslao moždane signale intrnetom kako kontrolisao pokrete ruku kolege koji je na drugom kraju univizizeta, i kako ke to prvo spajanje mozgova. ...univeritet Vasihington u Sjetlu.

16 6

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo