Ilija Petković predsednik Skupštine OFK Beograda

Ilija Petković predsednik Skupštine OFK Beograda Izvor: David Ramos, Getty Images

Ilija Petković izabran je za predsednika Skupštine OFK Beograda na sednici Skupštine kluba održanoj u četvrtak na Staroj Karaburmi.

Izvor: Maja Todić

OFK Beograd već duže vreme je bez predsednika Skupštine jer je Dragoljub Lekić podneo ostavku, a funkciju vršioca dužnostio obavljao je do danas Momčilo Minić.

U klubu se nadaju da će povratak legende OFK Beograda na Staru Karaburmu doneti i bolje dane velikom klubu koji je u najtežoj situaciji u kojoj je klub ikada bio od osnivanja.

Romantičari nisu uspeli da se izbore za opstanak u drugoligaškom društvu pa je pred Petkovićem i ostalima veliki izazov.

Momčilo Minić koji je obavljao funkciju vršioca dužnosti predsednika kluba sada će biti predsednik Upravnog odbora umesto Dragčeta Dimitrijevića.

Pred sam početak sednice Skupštine, navijači, pripadnici Plave unije okupili su se ispred prostorija kluba da još jednom jasno stave do znanja kakav je njihov stav.

Izvor: Maja Todić

Komentara 12

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Jova

Šteta za najbolju školu fudbala u regionu, možda je jedino Dinamo Zagreb jači. Ali ako su pametni sada ce da guraju svoje klince i brzo vrate u vrh našeg fudbala. Tim koji je dao najviše reprezentativaca u poslednjih 20+ godina

1 0

Prcko Palilulac

Puna podrška. Pravi čovek za povratak OFK-a na prave staze.

7 1

Fichermen

Povratak Petka u nas fudbal je dobro za sve

14 2

* Sva polja su obavezna