Vučić: Dali smo Partizanu 1.200.000 evra

Vučić: Dali smo Partizanu 1.200.000 evra Izvor: sk

Premijer Aleksandar Vučić osvrnuo se na skandiranje navijača Partizana upućena protiv njega na utakmici crno-belih protiv Radničkog u Nišu.

- I kad je nešto loše i kad je dobro "Vučiću, pe..." je najbolja sintagma. Vidite da i kada pobede nekoga, onda nije dovoljno to što su pobedili, već govore: „mi smo pobedili i Vučića, koji je dao sve od sebe protiv nas“. Podsetio bih da smo dali 1.200.000 evra kada nisu imali ni evro u kasi - rekao je Vučić.

Partizan je u Nišu slavio 3:1 i na taj način se primakao osvajanju titule, a čak je i generalni direktor kluba apelovao na navijače da prestanu sa skandiranjem protiv premijera, jer je pomogao klubu da igra Evropu.

Komentara 193

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Mihailo

Isisali ste vi iz Partizana sve sta je moglo,vi politicari koji ste redom se otimali za fotelje u klubu da bi zaglabali iz njega kad vam se prohte i to sto je drzava izdvojila nije ni 10 % od onog sto mu je uzela predhodno sa svojim mufljuzima u svim upravama a tek ce doci da naplate tih 1,2 milki ostace samo dugmici od Partizana!!!

0 0

Renata

Odnos drzave prema sportu se menja, a nase fubalske i navijacke vedete ce morati da se prilagode novonastaloj situaciji.

0 4

Zaboravljeni

Da li je ovo normalno? 1.200.000 eura on dao ? Čijih i kome? Srbija na granici siromaštva, ljudi umiru od gladi, hladnoce...Ludilo komplet.

27 0

* Sva polja su obavezna