IDJDigital postaje deo United Media

IDJDigital postaje deo United Media Izvor: Promo

IDJDigital je kompanija koja od 2015. posluje u domenu monetizacije onlajn video sadržaja i distribucije muzike na najveće svetske muzičke platforme, a nastala je kao IDJVideos tim koji je, sa najgledanijim spotovima i najvećim YouTube kanalom u regionu, vec uveliko prepoznatljiv brend.

Trenutno je u mreži više od 170 kanala koji imaju oko pet miliona pretplatnika i više od tri milijarde pregleda videa, a samo glavni kanal IDJVideos.TV ima više od 1.300.000 pretplatnika i više od 1,6 milijardi pregleda.

IDJVideos.TV kanal je dobitnik YouTube Golden Play Buttona, koji se dodeljuje You Tube kanalima sa više od milion pretplatnika i kao takav jedinstven u širem regionu.

Sve više izvođača i vlasnika sadržaja se okreće IDJDigital-u kao regionalnim ekspertima za zaradu na internetu od autorskog sadržaja.

IDJDigital ima sklopljena direktna partnerstva sa svim najvećim globalnim servisima iz oblasti digitalne zabave, kao što su YouTube, Deezer, Spotify, Soundcloud, Amazon i Apple Music, zahvaljujući čemu muzičari i stvaraoci video sadržaja mogu da zvanično izdaju svoj sadržaj i da pritom dobiju najbolje uslove za zaradu i redovne isplate.

Uz pomoć softverske platforme koju su sami razvili moguće je kreiranje muzičkih izdanja "na klik", plasiranje na sve relevantne muzičke servise i 100 odsto transparentan uvid u zaradu putem weba.

IDJDigital Izvor: Promo

IDJDigital talentovanim pojedincima i najboljim stvaraocima nudi mogućnost da dođu do budžeta kako bi izneli svoje muzičke i video projekte na adekvatan način. IDJDigital je stvaraocima sadržaja koji imaju najbolje ideje na raspolaganje stavio i savremeno opremljeni filmski studio sa najmodernijom opremom u širem regionu.

"Muzika, posebno u ovo današnje digitalno i brzo doba, pomera sve granice i tako otvara puteve svim drugim kreativnim industrijama. IDJDigital je rešen da bude u prvim redovima digitalne revolucije koja će redefinisati svet multimedija i zabave u 21. veku", istakli su Andrej Ilić i Đorđe Trbović, osnivači i direktori kompanije.

United Media je vlasnik popularnih kanala Sport Klub, Fight Channel, N1, Ultra i Mini ultra, Orlando, Bambino, Cinemania, Grand, Lov i ribolov, a od danas i IDJDigital posluje u okviru ove grupe.

"Želimo da pospešimo razvoj sadržaja na internetu tako što ćemo da spojimo reklamne budžete, koji sve više odlaze na internet, sa popularnim sadržajima i time omogućimo njihovim kreatorima da zarađuju na internetu", rekla je direktorka United Media Aleksandra Subotić.

Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Čudesni Grm

Oni su blokirali čuvene Piliće na YT. Zbog toga ne gledam nijedan njihov video na YT.

8 2

đoka

Koje piliće? Objasni.

1 1

flek

divna muzika koju promovišu, baš onako u duhu savremenog trenutka.

11 15

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo