Žreb odlučio: Finale Kupa Srbije u Humskoj

Žreb odlučio: Finale Kupa Srbije u Humskoj Izvor: fss.rs

Utakmica finala Kupa Srbije biće odigrano na stadionu Partizana, odlučeno je ždrebom danas.

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije održan je ždreb kojim je određeno da Partizan bude domaćin Crvenoj zvezdi u finalu Kupa Srbije, koje će se igrati 27. maja od 19 časova.

Kuglice je izvlačio direktor Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević.

Podsetimo, prvo je bilo predviđeno da se finale igra na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, ali posle eliminacije Vojvodine u polufinalu i plasmana Crvene zvezde i Partizana se odustalo od te ideje.

Komentara 8

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Informisani

Kad i jedni i drugi sa svojim igračima i nekim kupljenim na domaċem tržištu , budu u Evropi , mogu da kažu da su nešto.

1 2

Blažo, što je prohodao na stadionu Zvezde..

Partizan je s godinama postao institucija za Crvenu Zvezdu.. Kod njih samo neka dreka, kuknjava, optužbe, paranoja, nered u organizaciji, izmišljanje igrača u novinskim člancima i mašti, nerealna očekivanja, previsoko mišljenje o sebi, lopovluk na sve strane, dugovi sve veći, evropa sve ređa, tim blago užasan sa jedva jednim-dva vredna igrača, ali...! Ali Partizan ne sme ni jedan trofej da uzme inače je lopovluk, nameštanje, pa čak i kad smene čelne ljude iz fudbalskog saveza i postave osvedočene zvezdaše - izgube titulu koja je čitave sezone bila u njihovom dvorištu punom penala (juče dva), crvenih kartona protivnicima (juče jedan).. Međutim da ostavimo sve ovo po strani.. Jel može meni, Blaži, što sam prohodao na stadionu Zvezde, neko da objasni.. Kome to godinama unazad ne trebaju 30 i kusur miliona evra Zvezdinog duga koji više niko ne spori, pa ih ne potražuje!? Kome ne trebaju 30 miliona, pa ćemo godinama sad da pričamo kako ste dužni 30 miliona ali aman niko da ih traži!?!? Ko je taj car i kralj?

12 6

Dragan

Eh kad se setim kakva kalabuka oko nicega... Ali eto sad je sve u redu kad je Partizan prvi. Sta bi bilo da Partizan izgubi u poslednjem kolu, ne bi me cudilo.

5 7

* Sva polja su obavezna