Slučaj Miladin Kovačević

Slučaj Miladin Kovačević Izvor: N1

Slučaj u kojem je srpski državljanin Miladin Kovačević pretukao i u tromesečnu komu sa trajnim posledicama poslao studenta Brajana Štajnhauera doveo je do usijanja odnose SAD i Srbije. Tako je nastao pravi diplomatski triler, koji ne samo da je duboko narušio odnose dve zemlje, već je građane Srbije koštao 900.000 dolara.

Ko je, zašto i po čijem naređenju Kovačeviću izdao dokumenta uz pomoć kojih je pobegao iz SAD, da li su vicekonzul i konzul to mogli da urade samostalno, da li je neko iz Beograda to naredio, kakve su veze Vuka Jeremića sa ovim slučajem, kada je Snežana Malović imala, a kada nije imala pojma o ovom slučaju, te koja je bila uloga Slobodana Homena u prikrivanju istine u slučaju Kovaćević, možete čitati u najnovijem izdanju Istinomer Amnezije.

Naročito je interesantna odbrana koju su u medijima plasirali roditelji Miladina Kovačevića potencirajući konstantno jevrejsko poreklo pretučenog Štajnhauera i zaveru protiv Srba i Srbije.

Za više informacija o projektu Istinomer Amnezije pročitajte ovde.

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Šef dplomatje

Šef diplomatije je u to doba bio Vuk Jeremić!

15 4

borac

Koliko se sećam,šef Diplomatije je u ono vreme bio Dačić (nažalost) i to je jedna u nizu neoprostivih grešaka "žutog" Tadića i bratije,što su to dozvolili!Jednako su krivi i "Žuti" i SPS (ružnog li imena)!A što se Dačića tiče,to me uopšte ne iznenađuje voli čovek kofere,aktovke...Eh,LUSTRACIJA,LUSTRACIJA.

42 52

Milica

Koliko dece poreskih obveznika u Srbiji nema pare da studira ni u Srbiji a kamoli u Americi? Šta je država uradila da refundira novac dat za odštetu od M. Kovačevića? Iz kakve je porodice Kovačević kada su u stanju da u roku od nekoliko dana uplate kauciju od 100 000 dolara a posle plate advokata Borovića koji ne spada u jeftine? Možda je pretučeni mladić iz uticajne porodice ali ostaje pitanje iz kakve je porodice Kovačević kada je sve ovo moguće. Inače, čak i dobijanje sportske stipendije za SAD povlači postojanje određenih veza ne samo sa establišmentom u Srbiji nego i u Americi. Ove odgovore građani Srbije na žalost neće dobiti nikada. Spekulacije roditelja M. Kovačevića o jevrejskoj zaveri spadale bi u domen smešnog da sve ovo nije tragično. Inače, u istoj Americi studiralo je mnogo Srba čak i u vreme najveće satanizacije Srba bez ikakvih problema ali su studirali i nisu sedeli po noćnim klubovima a danas su uspešni i situirani građani Amerike.

52 79

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo