Protest "Protiv diktature" jednom do dva puta nedeljno

Protest "Protiv diktature" jednom do dva puta nedeljno Izvor: Tanjug/ DIMITRIJE GOLL
Ilustracija

Nekoliko desetina učesnika protesta "Protiv diktature" okupilo se i večeras ispred Doma Narodne skupštine u centru Beograda kako bi se dogovorili o daljim koracima i nastavku aktivnosti.

Nije bilo protestne šetnje a dogovoreno je da okupljanja ubuduće budu nastavljena preriodično, jednom do dva puta sedmično, javlja reporter Bete. 

Kako je rečeno, pratiće se potezi vlasti i na njih odgovarati akcijama, a sve detalje biće moguće saznati preko društvenih mreža. 

Protesti "Protiv diktature" počeli su 3. aprila, dan posle predsedničkih izbora zbog nezadovljstva kompletnim uslovima u kojima su ti izbori održani i njihovim rezultatom, ali i opštim stanjem u društvu.

Komentara 16

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

6. oktobar

Tako to biva kad se vlasti umešaju među organizatorima protesta. Jedna plemenita ideja i pokretačka snaga mladih ali i malo starijih građana ubijena je zbog lukrativnog motiva nekolicine ljudi slabijeg morala. Sledeća akcija će biti za jedno deset godina, kad ova zemlja i zvanično postane evropska Severna Koreja. Respect Vučiću na uspešnoj ugušenoj pobuni.

15 105

ћегавара

Чему ови протести ако нам је сваким даном све боље? Ево већ данас нам је као да је сутра!

30 101

Мирјана

"Naši postupci često imaju odjek daleko od svog cilja. Zato je važno da živimo u skladu sa sobom i delamo u nadi da je ono što činimo bitno, čak i kada izostaju neposredni rezultati. ... Pitala sam se da li će ovaj otpor istrajati. Novajlije često smatraju da su rezultati ili neposredni ili nepostojeći. Drugim rečima – ako ne uspete odmah, onda ste omanuli. Takav okvir navodi mnoge ljude da odustanu i odu kući upravo u trenutku kada protesti hvataju zamah i kada je pobeda nadomak ruke. Ovo je opasna greška čijem sam ponavljanju često prisustvovala." ( http://pescanik.net/protesti-i-istrajnost/ )

16 57

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo