Zatvori

Gase se signali Telenora i VIP-a na Kosovu

Gase se signali Telenora i VIP-a na Kosovu Izvor: N1

Na Kosovu i Metohiji će u ponedeljak se gasi signal kompanije "Telenor" i "Vip mobajl", a dvadesetak njihovih stubnih antena je ustupljeno ćerki firmi "Telekoma Srbije".

Ćerka firma "Telekom Srbija" registrovana je u skladu sa kosovskim zakonima sa sedištem u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Signal "Telenora" i "Vip mobajl" gasi se u skladu s dogovorom Beograda i Prištine o primeni sporazuma o telekomunikacijama, postignutim u novembru prošle godine u Briselu.

Signal mobilne mreže "Telekoma" 065 i 064 uspostavljen je u centralnom Kosovu u reonu opštine Gračanica, te Kosovskom pomoravlju, Štrpcu, Osojanskoj kotlini i na severu Kosova.

Van dometa signala srpskog operatera su područja Kosova polja, Lipljana, Uroševca, Prištine, Prizrena i izolovane srpske sredine u Metohijskoj kotlini.

Odgovorni u "Telekomu" pozivaju korisnike "Telenora" i "Vip" mreže da, ukoliko su bili postpejd korisnici, izmire račune i zamene kartice.

Komentara 37

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Bond008

Nadam se da je i onom najglupljem jasno zasto zapad zmuri na medijsku tiraniju, kradju izbora i totalitarizam u Srbiji.Sve je potpisano u Briselu i daje se na etape priznanje Kosova.

11 0

M J

Telenor ce i dalje da funkcinise na kosovu ali nece preko Aleka nego preko njegovog prijatelja Rame jer Norvezani imaju VODAFON u Albaniji i on ce pod istim uslovima da radi na Kosovu malo ce da plate Rami i on zavrsava za svoj narod a nas Alek njega zanima dobra cifra a ne narod znaju to Norvezani

7 0

Даца

Зар је ово неочекивано? Па пронађите на интернету ОРИГИНАЛНИ бриселски "Agreement on Telecommunications between Republic of Serbia and Republic of Kosovo", који потписују их премијери "both countries" и високи представник ЕУ, у складу са "Kosovo law".

25 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo