Pavićević objavljuje knjigu sa svojim govorima iz Skupštine

Pavićević objavljuje knjigu sa svojim govorima iz Skupštine Izvor: N1

Bivši poslanik i funkcioner Nove stranke Vladimir Pavićević objaviće u maju knjigu "Više od govora" sa više od 100 njegovih izlaganja održanih u Skupštini Srbije od aprila 2014. godine do marta 2016. godine.

"Želeo sam da i na ovaj način sačuvam svedočanstvo o svom skupštinskom delanju i da čitaoca upoznam sa sistemom ideja, verovanja, vrednosti i mišljenja koji sam zastupao u svojoj najvažnijoj političkoj ulozi do sada – delanju kao narodnog poslanika", rekao je Pavićević.

Pogovor za knjigu napisao je profesor Fakulteta političkih nauka, Ilija Vujačić, koji navodi da Pavićević "umesto skrivajućih zapažanja, objavljuje razotkrivajuće govore, pokazujući spremnost da, bez dovijanja i naknadne pameti, ali i bez ulepšavanja ili ruženja, preuzme punu odgovornost za izgovoreno i učinjeno".

Pavićević je tako, "umesto da piše svoja naknadna zapažanja, što obično čine političari, pa onda dodatno prekrajaju, dopunjuju, dorađuju, ulepšavaju i opravdavaju ili krivotvore svoju biografiju, odlučio nešto (drugo) što pokazuje njegov politički profil", napisao je Vujačić.

Pavićević je bio poslanik Nove stranke, čiji je lider Zoran Živković, i najaktivniji poslanik u parlamentu.

Pavićević, docent na Fakultetu političkih nauka, na izborima aprila prošle godine nije uspeo da ponovo uđe u parlament, pa je podneo ostavku na sve funckije u stranci jer, kako je tada naveo, nije ostvaren ni jedan postavljeni cilj. Ubzo potom napustio je i stranku.

Komentara 21

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Komentator

Pavicevicu vratite se politici, sada ste potrebniji nego ikad

11 0

Ivan Milanović

Gospodin Profesor Vladimir Pavićević je pokazao svojim delanjem u skupstini kako se obavlja posao Narodnog poslanika. On je čestit, pošten i obrazovan čovek. Pravo je zadovoljstvo slušati takvog čoveka. Sve čestitke Profesoru. Želim mu puno uspeha i sreće. Kada bi više takvih ljudi bilo u politici...

16 0

Posmatrač

Gospodine Pavićeviću, neće Vam se ta knjiga prodavati tako dobro. Bolje objavite neku sa govorima onoliko Vaših kolega, sve u stilu Parova, jer samo to ovaj narod razume,voli i za to plaća. Veliki pozdrav!

7 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo