Zatvori

Maja Gojković: Smenite me, spalite me, nabijte me na kolac…

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković nije dozvolila samostalnoj poslanici Mariniki Tepić da dovrši izlaganje o zahtevu da se u dnevni red uvrste izmene Zakona o zabrani manifestacija neonacističkih ili fašističkih organizacija, jer je ta poslanica rekla da se u "parlamentu sprovodi čista fašizacija".

Izvor: N1info

Tepić je rekla da je primer "fašizacije" što je "prvi među jednakima u okviru vodeće i najveće vladajuće poslaničke grupe uveo novu kategoriju, možda čak i novu rasu, a to su deca narodnih poslanika i deca novinara".

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović nedavno je novinarima u Skupštini i u jednoj emisiji na javnom serisu pokazivao fotografije dece nekih političara i novinara navodeći da su oni organizatori višednevnih protesta.

Maja Gojković je potom poslanici rekla da priča o tački koju je predožila, ali je Marinika Tepić nastavila da iznosti primere fašizacije i počela da govori: "Maja Gojković je pokušala...", ali nije uspela da dovrši rečenicu jer joj je predsednica parlamenta isključila mikrofon.

Marinika Tepić je pitala da li može da nastavi izlaganje, ali joj Maja Gojković nije dozvolila.

"Pod punom odgovornošću ne dozvoljavam da nastavite. Smenite me, spalite me, nabijte me na kolac, to ste predlagali svi zajedno preko društvenih mreža, ali dozvoliti da se govori o fašizmu u parlamentu Srbije - ne dozvoljavam", rekla je Maja Gojković.

Ona je kazala da ne dozvoljava da se takvim rečnikom obraća uvaženim kolegama i javnosti.

"Ako ja nisam u pravu - tu sam za sve kritike, za smenu, za sve, ali stvarno postoji limit preko koga čovek, a ne predsednik parlamenta ne može da ide. Ja imam crvenu liniju, ne dozvoljavam takvo ponašanje, smenite me Bože moj, ostaću u istoriji zapamćena da nisam dozvoljavala da se govori o pojavama fašizma u parlamentu", rekla je Gojković.

Komentara 41

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

ada

U pravu je Maja dosta sa uvredama

0 17

Helveg

"Nabijte me na kolac", mnogo joj turske serije i onaj hidzab udario u vugla.

97 1

Mile

Pa nismo mi naprednjaci... koliko god bila odvratna i nepodnosljiva niko tebi ne zeli zlo.mi samo zelimo da dobijes ono sto zasluzujes ti,tvoj vodja i srpska nakaranda stranka- odlazak u politicku istoriju i krivicne prijave a posle toga i pravedno po zakonu sudjenje za sva krsenja zakona i ustava.za sve lazi i prevare,za svaki ukradeni i oteti dinar od gradjana Srbije.Samo vam zelimo pravdu koju zasluzujete...

142 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo