Studenti: Šešelj hteo pred Skupštinom da izazove incident

Studenti: Šešelj hteo pred Skupštinom da izazove incident Izvor: N1

Vojislav Šešelj je u sredu pokušao da izazove incident ispred Narodne Skupštine tako što je automobilom krenuo kroz demonstrante i zbog toga otvorio prozor, saopštili su studenti koji se okupljaju na "Protestima protiv diktature". Oni tvrde da su neki učesnici skupa čuli da je tvrdio da će pucati i da je zavlačio ruku pod sako.

"Ono što su kamere uspele da zabeleže jeste njegovo nasrtanje kolima na okupljene demonstrante i drsko ponašanje njegovog vozača koji je pretio i fizičkim obračunom. Takvo bahato ponašanje ne priliči jednom narodnom poslaniku, niti ljudima koji koji ga okružuju", saopštili su studenti.

Dodaju da je psovkama i uvredama upućenim okupljenim građanima i nazivajući ih "šačicom jada" Šešelj pogazio svoj položaj narodnog poslanika.

"Diskriminišući pojedince i osuđujući njihovu slobodu govora i političkog izražavanja, na taj način otelovljujući krizu u kojoj se parlamentarna demokratija u ovoj zemlji nalazi", navode studenti.

Šešelj je juče u Skupštini rekao da je podržao studentske zahteve, a ne same studente, dok je okupljene ispred parlamenta nazvao "šačicom jada".

"Da mi neko ne da, iz čista mira, da izađem na ulicu u kojoj se odvija saobraćaj, pre bih ga zgazio nego što bih to dozvolio", rekao je Šešelj.

Komentara 10

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Budalamente

Zamislite čoveka koji prezivi Hag...dodje u svoju zemlju i šlihta se osobi koja ga je izdala!!! Pa mogu misliti koliko su tek razocarani njegovi stranački partneri koji su ga verno cekali 10 godina...strašno na sta je spao.

2 0

Budalamente

Jadničak...preziveo Hag da bi došao u Srbiju i šlihtao se onom koji ga je izdao...mogu misliti koliko su razočarani njegovi stranački partneri koji su ga verno čekali 10 godina...strašno!

1 0

Programmatori Nerolinguini

Ne bi on, nego je SAMO izvršavao naređenje.

4 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo