Troje bivših poslanika DJB formiralo udruženje

Troje bivših poslanika DJB formiralo udruženje Izvor: N1

Troje bivših poslanika pokreta Dosta je bilo, Aleksandra Čabraja, Sonja Pavlović i Jovan Jovanović saopštili su da su formirali udruženje "Građanska platforma".

Jovanović je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da je deo tog udruženja građana i 13 odbornika iz centralnih beogradskih opština.

Upitani da li će u parlamentu pristupiti nekoj poslaničkoj grupi ili sa nekim od samostalnih poslanika formati novu, Sonja Pavlović je rekla da je udruženje još u izgradnji i da će o poslaničkoj grupi tek posle toga razmišljati.

Oni su na konferenciji govorili i o izbornim neregularnostima, a negodovali su i zbog suspenzije rada parlamenta tokom predizborne kampanje.

Tagovi: DJB , Dosta je bilo

Komentara 13

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Бута

Bilo bi dobro da se tzv opozicija ujedini i usaglasi svoje stavove. Da nadju zajednički jeziki nastupe jedinstveno. Ovako neko u klin a neko u ploču. Kako da ih većina uzme za ozbiljno, ako se skoro u svim strankama međusobno gloze i razbijaju? Svako od njih misli da je najpametniji i nameće svoje mišljenje. Tako dolazi do cepanja i razvodnjavanja ideja ako ih uopšte imaju. Ustvari svi se bore za vlast tj za sebe.

0 0

goran broz

Jovanovi je bio aktivista g17, pa DS i kao takav, bez iskustva, postao ambasador Srbije u Indoneziji. Sad je opet nezaposlen, kao i obicno, tako da ostaje samo politikanstvo kao zanimanje

18 1

DJB Antibot

Za sve koji tvrde da je DJB napustio svoje principe nek se malo informisu, i sam sam par puta bio ljut na njih zbog nekih njihovih postupaka, medjutim potrazio sam odgovore na njihovom sajtu i na njihovim videima kojih ima na netu... i na kraju zakljucio da su ipak bili u pravu... zato sam i dalje u njihovom taboru, sto ne znaci da ce tako i ostati.

23 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo