SBB preuzeo kompaniju IKOM

SBB preuzeo kompaniju IKOM Izvor: N1

Kompanija SBB preuzela je 100 odsto udela u kablovskom operatoru IKOM. Korisnicima IKOM-a servisi SBB-a i United grupe biće omogućeni tokom narednih nekoliko meseci.

SBB je septembra 2016. godine potvrdio da je kupio IKOM i naveo da će tim preuzimanjem postati jedan od najvećih telekomunikacionih operatera u jugoistočnoj Evropi.

Ta kompanija je u vlasništvu američkog investicionog fonda KKR i vodeći je operator digitalne i analogne kablovske televizije, širokopojasnog interneta i fiksne telefonije.

IKOM u Srbiji posluje više od 10 godina i pored osnovnog i digitalnog paketa kablovske televizije nudi i kablovski internet i fiksni telefon.

Tagovi: SBB , Ikom

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Nepta

Nadam se da ce nam servisi SBB-a biti omoguceno sto pre.

49 35

Korisnik IKOM-a

Bolje vesti nisam mogao da procitam danas ! :-)

116 48

šetač

Pitanje je šta si dobijao za "jeftiniju cenu" IKOM-a. Postoji rizik da dignu cenu ali tako ti je to danas svi čerupaju građanina. SBB bar ima solidnu ponudi kanala, vi[e edukativnih a manje Pinka. Građane najviše čerupa sama država koja otima preko poreza, akciza, carina, raznih taksi, BUS Plusa u BG, upravnika zgrade u BG a za uzvrat ne da ništa. Zdravstvo loše, školstvo još lošije, prevoz užas. Važno je da će fontana da nam pevа!?

16 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo