Uskoro instagram i bez interneta

Uskoro instagram i bez interneta Izvor: Shutterstock

Instagram ćete uskoro moći koristiti oflajn, najavljeno je na konferenciji F8. Neki korisnici Androida već mogu koristiti ovo, a u narednim mesecima će „offline mode" biti dostupan svima.

Korisnici će tako bez pristupa internetu moći videti sadržaj koji je učitan na aplikaciji do trenutka kad je mobilni telefon ostao bez internet veze. Taj sadržaj će korisnici moći da lajkuju, komentarišu ili sačuvaju, a i korisnike će moći prestati da prate.

Sve akcije obavljene u "offline mode" će biti "sprovedene" kad se korisnik priključi na internet. Ova opcija stvorena je jer je sve veći broj korisnika Instagrama u zemljama u kojima internet veza nije dostupna svima, bilo zbog infrastrukture, bilo zbog cene.

Čini se da za razliku od ostalih tvoraca popularnih aplikacija, Instagram ekipa shvata da potreba za komunikacijom postoji i u manje razvijenim zemljama.

Tagovi: Instagram , Internet

Komentara 8

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Komentator

Instagram je jedna velika glupost...

3 3

Pop

Odlično, sada će nolajferi moći da nemaju život i bez neta :)

5 3

Milos

Kako ce da trosi memorija, baterija... samo napred. Ja vec imam jednu aplikaciju koja radi na tom principu, mada cuva i lokaciju u pozadini. Za mesec dana nakupu preko 1gb informacija.

8 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo