Mamić: Ima da se prijavljuju igrači poput Vešovića

Mamić: Ima da se prijavljuju igrači poput Vešovića Izvor: CROPIX

Suspenzija fudbalera zagrebačkog Dinama Sudanija zbog navodnog psovanja sudije izazvala je ozbiljne reakcije javnosti, u prvom redu one naklonjene modrima, čime se dodatno pojačava tenzija oko borbe za titulu HNL između Rijeke i Dinama.

 - Od danas imam posebnu misiju, imam puno poznanika i prijatelja u hrvatskom fudbalu, mnogo igrača koje dobro poznajem, pronaći ću nekog u četvrtoj ligi koji će pozorno pratiti svaku utakmicu HNL-a i prijavljivati igrače Hajduka, Osijeka, Rijeke i ostalih za „jebanje majke“ sudijama, za psovanje ili bilo kakvo drugo nesportsko ponašanje - rekao je Zoran Mamić, trener Al Aina.

Bivši trener Dinama i brat kontroverznog alfa i omege hrvatskog fudbala Zdravka Mamića, poseban pik imao je na nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezda, a sada Rijeke Marka Vešovića.

- Recimo, kazaću svom čoveku da pripazi na Vešovića koji na gotovo svakoj utakmici spominje majku sudiji, na Ristovskog takođe iz istog razloga. Pobrinuću se da ako bilo što primieti uvek nekoga prijavi, pa da vidimo kako će sve to izgledati.

Komentara 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna