Šešelj: Da mi neko ne da na ulicu, pre bih ga zgazio

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, povodom jučerašnjeg incidenta ispred Skupstine Srbije kada su demonstranti pokušali da ga zaustave, rekao je da nikada do sada nije podržavao demonstrante već samo njihove zahteve i da to nisu bili u pitanju demonstranti nego "šačica jada".

Izvor: N1

Naveo je da da je saobraćaj bio uspostavljen i normalizovan ispred Skupštine u trenutku kad je izlazio.

"Demonstracije nisu ni počele kad su pokušali da me zaustave. Da su demonstracije bile pred Skupštinom, pa nisam valjda lud da idem autom kroz hiljadu, dve ili tri hiljade ljudi. Da mi neko ne da, iz čista mira, da izađem na ulicu u kojoj se odvija saobraćaj, pre bih ga zgazio nego što bih to dozvolio", rekao je Šešelj.

Podsetimo, na početku okupljanja pred jučerašnji protest "Protiv diktature" u Beogradu, naišao je automobil u kom se nalazio Šešelj, a 20-ak demonstranata ga je okružilo, pokušavajući da ga zaustave, ali je iz automobila izašao njegov telohranitelj i udaljio ih.

Komentara 61

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Павијан

Ти који хоће да бију и газе народ, треба да осете тај "лек" на својој кичми.

26 5

Južni

Onima koji su dugo bili po kazamatima ulica postaje svetinja i simbol slobode. Zato je njihova ljubav prema ulici razumljiva. Ali to ne znači da su ulice sada njihove i samo njihove. Slobodarske svečanosti na našim ulicama su veoma retke i ljudi kojima je sloboda decenijama bila uskraćivana morali bi da takve svečanosti uvažavaju mnogo više , a ne da ih "gaze".

14 2

Binasr

Tipicno, dziberski i uz telohranitelje herojski.

46 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo