Demonstranti pokušali da zaustave Šešelja, pale teške reči

Demonstranti pokušali da zaustave Šešelja, pale teške reči Izvor: N1

Sedamnaesti dan zaredom, u Beogradu je održan "Protest protiv dikature". Građani su, kao i do sada, bili u šetnji centralnim beogradskim ulicama.

Kao i do sada, okupljanje je otpočelo oko 18 sati ispred Narodne skupštine. Nekoliko stotina onih najupornijih građana okupilo se po hladnom vremenu, zviždali su u pištaljke, nosili transparente kojima iskuzuju bunt, javila je naša reporterka. Oni su krenuli centralnim ulicama glavnog grada, a zaustavili su se ispred RTS-a.

Na početku okupljanja, kad je bilo tek oko 20 ljudi, naišao je automobil u kom se nalazio lider radikala Vojislav Šešelj. Njih 20 okružilo je njegov džip pokušavajući da ga zaustave, ali je iz automobila izašao njegov telohranitelj i udaljio ih.

Pale su i teške reči između demonstranata i lidera SRS, dok je automobilom, sa otvorenim prozorom, prolazio pored građana.

Izvor: YouTube/ N1

Sedamnaesti protest "Protiv diktature" u Beogradu završen je uz najavu da će i sutra biti održan. Učesnici protesta zastali su ispred zgrade Radio-televizije Srbije gde su održali "minut ćutanja", zbog - kako su naveli - "celokupne situacije u Srbiji", a potom su skandirali "Hoćemo uživo, hoćemo uživo!".

Na transparentima je pisalo "Kompletna smena političke elite", "Obrazovanje", "Padni mi na grudi Nebojša (iz Beograda)", "Car je go", "Protiv terora vlasti", "Malom đoki tata kupio diplomu".

O toku današnjeg protesta i incidentu s Vojislavom Šešeljem u izveštaju Jelene Zorić:

Izvor: N1

Komentara 92

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Vlada

Idi na Kosovo pa tamo izađite iz auta, može?

43 5

Valjevka bre

Ovo ti je bezuspešna provokacija. Zar na stariju ženu telohranitelja, junačino?

53 7

Valjevka bre

Sram te bre bilo! Dođi prijatelju u Va da se zaposliš kad si tako vredan!

39 5

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo