Prinčevi Vilijam i Hari progovorili o smrti svoje majke

Prinčevi Vilijam i Hari progovorili o smrti svoje majke Izvor: Reuters/Philippe Huguen/POOL

Samo nekoliko dana pošto je britanski princ Hari javno progovorio o godinama tokom kojih nije mogao da se suoči sa smrću svoje majke lejdi Dajane i njegov stariji brat Vilijam ispričao je za BBC da su posledice šoka zbog preranog gubitka majke kod njega prisutne i posle 20 godina.

"Šok je bio strašan i.... dvadeset godina posle majčine smrti... još je prisutan", rekao je Vilijam u BBC-jevom dokumentarcu koji će se prikazati u četvrtak uveče.

Film prati grupu trkača s mentalnim poremećajima dok se pripremaju za Londonski maraton.

"Šok je ono najstrašnije... I još ga osjećam. I posle dvadeset godina. Ljudi misle da šok ne može toliko da traje, ali traje. To je toliko moćan i snažan trenutak u životu koji te nikada ne napusti. Samo naučiš da se s time nosiš", ispričao je Vilijam.

Hari, Vilijam i njegova supruga Kejt vode kampanju za mentalno zdravlje, a upravo ta kampanja je pokrovitelj ovogodišnjeg Londonskog maratona koji se održava ovog vikenda.

Vilijamov mlađi brat, princ Hari, je pre nekoliko dana u velikom intervjuu za Daily Telegraph otkrio da dugo nije uspevao da se suoči sa majčinom smrću i da je posle mnogo godina nemira potražio pomoć psihijatra.

Princeza od Velsa, lejdi Dajana, poginula je u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. dok su je jurili paparaci na motoru. Princ Vilijam je tada imao 15, a princ Hari 12 godina.

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Mile Sa Čubure

@. Ako je tebi onakvo ubistvo normalno onda ti nisi Srbin. A, na takav podmukao način ubiti nekoga na to se ne može normalno komentarisati.

6 3

Mile Sa Čubure

Da li je neko ispitao ulogu doktora koji je prvi naisao posle nesrece u kojoj je Ledi Di stradala?

18 10

.

Da li mi, Srbi, mozemo jedan normalan komentar da imamo?

57 6

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo