Zatvori

MUP: Radi se na utvrđivanju identiteta osoba sa snimka

MUP: Radi se na utvrđivanju identiteta osoba sa snimka Izvor: Tanjug/Zoran Žestić

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da se radi na rasvetljavanju okolnosti vezanih za snimak ubacivanja u kutiju listića koji liče na izborni materijal, a koji se pojavio na društvenim mrežama.

Navode da je policija, u saradnji sa tužilaštvom, preduzela konkretne korake u cilju utvrđivanja autentičnosti glasačkih listića, kao i identiteta osoba koje se mogu čuti na snimku.

Drugi detalji nisu saopšteni.

Podsetimo, snimak se pojavio juče na drštvenim mrežama a na njemu see vidi kako se u kutiju ubacuju listići sa gomile, na svakom zaokružen broj šest. Osobe koje ubacuju listiće se ne vide, ali se čuje njihov razgovor.

Oni, između ostalog, kažu da su već ubacili 120 listića i da će ubaciti još, tako da izlaznost bude 90 odsto.

Izvor: YouTube/Vladimir Vučićević

Komentara 8

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

istina

Pojesce vuk magarca,opet,nema pravne drzave nema pravde nema nista,samo bede nepravde i skupina nezasitih prevaranata i kriminalaca.Nekako bi sve mogao da razumem,da se vidi da se vlast zaista bori protiv kriminala i korupcije na primeru u svojim redovima,ali toga nema,da ne manipulise medijima i ne prave od svojih gradjana sirotinju prodavajuci ih stranim investitorima i ponizavajuci ih kao belo roblje,sve sto rade je toliko providno I bedno da nam se svi smeju,a imamo sve uslove za zivot primeren 21 veku,to saznanje coveka najvise boli,nismo zemlja koja nema prirodna bogatstva i znanje,neko nas ugrozava izjeda i koristi u licne svrhe,to ne moze tako dalje,mora se izboriti za srecniji zivot i pravnu drzavu.EU i svi ostali nisu nam najvazniji,vaznije od svega je da sami uredimo svoju domovinu i ne budemo ovisni od nikoga,a to je moguce samo promenom sistema i obracunom sa svim prevarantima i kriminalcima koji unistavaju sve pred sobom zarad licnih interesa.

0 154

Vukoje

Vuckovo kukavicije jaje, da bi se kompromitovala prava kradja.

3 141

Peđa iz Novog Sada

Ovo je za "Zlatnu malinu" za scenario i režiju.

3 146

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo