Janković osniva pokret ili stranku?

Janković osniva pokret ili stranku? Izvor: REUTERS/Đorđe Kojadinović

Saša Janković nastavlja političku karijeru i uskoro će osnovati pokret ili stranku, piše Blic i dodaje da se prema nezvaničnim informacijama, Janković sastao sa najbližim saradnicima iz "Apela 100" i razgovarao s njima o tome na koji način da nastavi političko delovanje.

Više od 30 govornika je na sastanku sa Jankovićem reklo da ideja koja je dobila podršku 17 odsto građana ne sme da propadne, da borba za vrednosti koje je izneo Janković ne sme da stane i da tu energiju treba dalje razvijati u celoj Srbiji, rekao je listu jedan od učesnika sastanka.

Izvor lista je rekao da je dogovoreno da "političku borbu treba nastaviti kako bi energija koja je iskazana na ovim izborima poentirala na nekim sledećim".

Drugi izvor Blica iz Jankovićevog okruženja kaže da je planirano da se saradnja sa Demokratskom strankom nastavi, "ali kao dve različite političke opcije".

Komentara 116

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Bgd

Alo Covece OGLASI SE javno. Nemoj da si Metiljavko.

4 7

Gaga

Samo bez Sutanovca,Zivkovica ,Cede i ostalih istrosenih .

17 4

Аки

Ја сам гласач ДЈБ, потпуна подршка Саши Јанковићу у оснивању покрета. Треба нам здрава политичка сцена! СЈ би вероватно добио мој глас да није истицао Шутановца. Као Паланчанин, врло добро знам шта је дотични са својим пуленом, Кеном, радио у овом граду док су имали власт и све док се ДС крије иза Јанковића у покушају да се поново приближи колачу, мој глас тамо не иде. Саша, буди паметан, без њихове "подршке" биће ти боље. Сву срећу ти желим у будућности!

45 210

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo