Direktorovanje Zorana Drobnjaka

Direktorovanje Zorana Drobnjaka Izvor: N1

Karijera Zorana Drobnjaka i njegovo umeće opstanka na funkciji preduzeća "Putevi Srbije" tema je ovonedeljnog tajmlajna, ali i zgodan prozor u kadrovsku politiku različitih vlada Republike Srbije tokom proteklih 10 godina.

Na koji način je Drobnjak, jedan od osnivača Demokratske stranke Srbije, uspeo da preživi promene i rekonstrukcije vlada, promene ministara, tri optužnice, jedno suđenje, nekoliko afera i zahteva za smenu i da čitavu deceniju opstane na čelu "Puteva Srbije", i to dobar deo u statusu vršioca dužnosti?

Pitanje koje se često postavlja jeste i da li je za uspeh Drobnjaka presudno njegovo stručno znanje, kako sam kaže, ili su za to "krive" političke veze koje ima sa vladajućim strankama. Zašto su ga napadali funkcioneri G17, a branili funkcioneri SPS i SNS? Koliko su narasli dugovi preduzeća "Putevi Srbije" i šta je sve urađeno za Drobnjakovog mandate - samo su neka od pitanja koja obrađujemo u ovonedeljnom tajmlajnu.

Više o projektu istinomer "Amnezije" pročitajteOVDE.

Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Милутин Врањски

За мање упућене, проверите господину Дробњаку пореске пријаве за последњих 7 година, и сравните то са пријављеном имовином чланове његове уже породице, схватићете да се појављују непокривена разлика која је у супротности са приходима оствареним у овом периоду. Да, јако би био интересантно проверите где летују и зимују горе поменути, све чопоративно заједно, као и поседовање одређених непокретности на релацији Херцег Нови - Будва, као и свеже зановљени возни парк млађих Дробњака - са гаражама заједно. Када се то успореди са његовим бедним месчним примањима од цца 250.000 динара + дневнице за службене путеве, имам утисак да је именовани оснивач нове комунистичке партије, стим што је за себе и своје увео комунизам - а нама оставио рмбање и посипање пепелом по глави! Не знам како се то сада зове, али се некада то звала ЛОПИНА!

30 0

smeško

Apsolvirao na pravnom fakultetu,paon je zaista PRAVI za direktora puteva Srbije,u tome i leži razlog dugovečnog položaja u putevima MORA DA SLUŠA INAČE JE GOTOV

15 0

Svetlana

Biografija Zorana Drobnjaka je potpuno pogresna. Cija je krivica ne znam, ali ovi podaci su tacni: Zoran je rodjen 1956. godine u Cacku. Zavrsio je Srednju tehnicku skolu u Cacku i diplomirani je gradjevinski inzenjer. Fakultet je zavrsio u Beogradu. Ostale tvrdnje o njegovom radu i usponu mogu samo okarakterisati kao dobro znane pojave kod nas vec duzi period.

5 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo