Dačić na skupu podrške Vučiću: Ostali kandidati zavitlavanje

Dačić na skupu podrške Vučiću: Ostali kandidati zavitlavanje Izvor: Tanjug / Tanja Valič

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je u Smederevu da je Srbiji potrebna ozbiljnost i da je zbog toga važno ko će je voditi i pozvao je birače da na predsedničkim izborima 2. aprila glasaju za kandidata vladajuće koalicije, aktuelnog premijera Aleksandra Vučić.

"Srbija je jaka onoliko koliko je stabilna. Vučić nije samo kandidat Srpske napredne stranke (SNS). On je zajednički kandidat. Narodni kandidat", rekao je Dačić

Dačić je na skupu podrške Vučiću, koji su zajedno organizovale SNS i SPS, rekao da su svi drugi kandidati za predsednika Srbije "zavitlavanje".

"Nemam čega da se stidim, već se ponosim"

Dačić o koaliciji sa SNS

"Videli smo neke kandidate za predsednika Srbije. To je zavitlavanje Srbije, bilo da je reč o (Saši) Jankoviću, (Vuku) Jeremiću, (Luki Maksimoviću, Ljubiši) Preletačeviću. Srbiji je potrebna strpljivost, ozbiljnost, važno je ko vodi Srbiju, jer Srbija ima velike državne i nacionalne probleme s kojima se suočavala vekovima. Veoma je važno da li će Srbija u ovom lavirintu pogoditi pravi put", rekao je Dačić.

Gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović kazala je da se Vučić jedini setio Smedereva kada je bilo "slepo crevo i niko ga nije iskoristio", navodeći da je Smederevo zahvaljujući njemu postalo lider u razvoju privrede u celoj Srbiji.

"Aleksandar Vučić je prepoznao geostrateški položaj Smedereva i krenuo s nama da gradi Smederevo", rekla je Jasna Avramović i dodala da Smederevo ne sme zaboraviti Vučića zato što zajvaljujući njemu sada građani imaju redovne plate.

Ona je pozvala građane da na predsedničkim izborima zaokruže broj šest i da na taj način iskažu zahvalnost Vučiću na svemu što je uradio za Smederevo.

"Aleksandar Vučić ide dalje, posle 2. aprla vodiće državu Srbiju", rekla je Jasna Avramović i dodala da je Vučić "budućnost Srbije, budućnost Smedereva".

I član predsedništva SNS-a Bratislav Gašić pozvao je okupljene da izađu na izbore za predsednika Srbije i zaokruže broj šest.

On je kazao da "širom naše lepe Srbije" čuje od prijatelja da nema razloga za zabrinutost, jer Vučić "ubedljivo pobeđuje". "Mi u to verujemo i nadamo se tome", kazao je Gašić.

Skupu podrške predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću prisustovao je i predsednik Pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić.

Komentara 37

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Moravka

Tebi bi bolje bilo da cutis i da se pokrijes usima sram te bilo nisi dosao na grob coveku koji te je izmislio.

2 0

NielsenNS

Reče jako "ozbiljan" čovek, pa mu svi "poverovaše" :-)))))))

11 1

Dragana

tacno tako nemas cega da se stidis , jer covek poput tebe je operisan od normalnih ljudskih osobina! SRAM TE BILO Dacicu. Ti nas ne da "zavitlavas" vec das za.....S! godinama!

40 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo