Crnogorski policajac odbio da primi cvet od devojčice

Crnogorski policajac odbio da primi cvet od devojčice Izvor: YouTube/screenshot

Snimak u kome devojčica, ispred zgrade Skupštine u Crnoj Gori, nudi cvet policajcu obilazi region i to ne iz pravih razloga.

 Javnost je ostala neugodno iznenađena postupkom policajca koji nije hteo da prihvati cvet od devojčice.

Sve što je devojčica dobila od policajca za ovaj lep gest bio je kratak komentar i hladan pogled.

Izvor: YouTube

Tagovi: Crna Gora

Komentara 30

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Stts

Ako zanemarimo činjenicu da ceo snimak deluje izrežirano, ne razumem šta je policajac toliko strašno uradio. Je l' mislite da ne bi uzeo cvet da nije u uniformi? Ili da je npr. u uniformi saobraćajnog policajca? A ovo pisanje u članku da joj je uputio hladan pogled, ne bih baš rekla. Objasnio joj je zašto ne može da uzme cvet, samo mi nismo čuli. Ljudi moji, čovek je na poslu, radi! A priroda posla mu je, nažalost, takva da mora da kontroliše svoje svoje primarne reakcije. Sigurna sam da i on ima decu i sigurna sam da je i njemu bilo žao što mora da je odbije. Čak sam i sigurna da razume sve vas dežurne kritičare, jer bi i on sa mesta običnog čoveka verovatno tako razmišljao.

1 0

SJL

Ne lozite se, vec je uzeo jedan cvet od devojcice i zakacio ga za uniformu, sto joj i pokazuje pokretom glave... Kako je lako manipulisati ljudima ccc

6 4

Bata

Policija u punoj borbenoj opremi ispred žena, crnogorskih majki, koje štrajkuju gladju? Režim Mila Djukanovića koji se odžavao kriminalom i korupcijom sada je je u paničnom strahu pa se i od vlastitih majki plaši.

6 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo