Vuk Jeremić tuži tabloide

Vuk Jeremić tuži tabloide Izvor: Promo

Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je u ponedeljak da će zbog uvreda i kleveta tužiti list Informer, dok je njegov advokat Vladimir Gajić najavio da će istog razloga biti tužen i Srpski telegraf.

"List Informer danas je glavno službeno glasilo režima Aleksandra Vučića i najbolje pokazuje njegovo pravo lice", rekao je Jeremić novinarima u centru Beograda, ispred ulaza u kome je smeštena redakcija Informera.

"Odlučio sam da posle mnogo vremena da ovaj list ipak tužim za sve laži i besramne neistine koje su ikada napisali... i tužim ga ne samo u svoje već i u ime svih onih koji se svakodnevno u ovom listu i mnogim drugim koji su pod direktnom kontrolom Vučića provlače po blatu", rekao je on.

On je rekao da Informer pokazuje kakvu Srbiju želi režim: „Ako želite da znate kakva je kulturna, vrednosna i svaka druga matrica ovog režima pogledajte Informer", rekao je Jeremić.

Jeremićev pravni zastupnik, advokat Vladimir Gajić je rekao da Informer šest meseci vodi "kontinuirane i permanentne kampanju" protiv Jeremića, kao i Spski telegraf "kojeg će Jeremić takođe tužiti". "Nisu problem ni gospodin Vučićević ni glavni urednik Srpskog telegrafa ni vlasnik Pinka Željko Mitrović... problem je čoveku koji je ustvari pravi glavni urednik, a svi oni mogu da se nazovu po imenu premijera, a to je Vučić", rekao je Gajić.

Izvor: N1/ Press štab Jeremića

Komentara 13

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dragana

Šta su to konkretno slagali.

56 12

Kiza

Sve

2 1

Mara

Sada će od sebe napraviti žrtvu. To je taktika.

54 11

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo