Dan uživo o kampanji na internetu, nauci i Čaku Beriju

Dan uživo o kampanji na internetu, nauci i Čaku Beriju Izvor: N1

Tema dana emisije Dan uživo, koja je na programu televizije N1 danas od 16.55, biće predizborna kampanja na internetu. Biće reči i o tome ima li Srbija plan za ulaganje u nauku, kao i o legendi rokenrola Čaku Beriju koji je preminuo u 90. godini.

U aktuelnoj predsedničkoj izbornoj kampanji znatno je veća aktivnost građana i kandidata na internetu. Šta birači najviše prate na društvenim mrežama, koji su kandidati najpopularniji u virtuelnom svetu? Šta pokazuju prvi nalazi stručnog tima SHARE Fondacije o aktivnostima i trendovima u okviru kampanje na internetu - u Danu uživo sa Đorđem Krivokapićem iz SHARE fondacije i urednikom portala N1, Nikolom Stojićem.

Ima li Srbija plan za ulaganje u nauku? Da li je potrebno nacionalno finansiranje nauke ili je bolji mešoviti model? Podržava li država dovoljno bazične i društvene nauke? U Danu uživo o ovoj temi sa bivšim ministrom prosvete Srđanom Verbićem, koji je nedavno postao član međunarodne Atlantis grupe  i profesorkom Fakulteta političkih nauka, Jelenom Đorđević.

Smrt legende i osnivača rokenrola Čaka Berija, potresla je mnogobrojne muzičare ali i svet. Šta je brojnim muzičarima koji su došli posle njega značio, legendarni američki gitarista, pevač i kompozitor i pionir rokenrola? Gost Dana uživo je umetnički direktor Doma omladine, Dragan Ambrozić.

Tagovi: Dan uživo

Komentara 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo