Zatvori

Forum gimnazija: Sramno saopštenje Ministarstva prosvete

Forum gimnazija: Sramno saopštenje Ministarstva prosvete Izvor: N1

Forum beogradskih gimnazija ocenio je da saopštenje Ministarstva prosvete o protestu Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije predstavlja pravu sramotu za srpsko obrazovanje.

Forum beogradskih gimnazija je saopštilo da Ministarstvo navodi podatke koji treba da omalovaže protest USPRS, da prikažu javnosti da većina škola "ne sluša" sindikate i da štrajk u školama nije uspeo.

"Potom Ministarstvo dozvoljava sebi da nam pokaže svu svoju profesionalnu nemoć: pošto je svesno toga da je situacija u prosveti toliko loša – skoro kao 2001. godine, a da su zahtevi sindikata prosvete jasni i ispravni kao dan, odlučuje se na odavno oprobanu politikantsku manipulaciju, optužujući USPRS da je njn protest politički motivisan", navodi Forum beogradskih gimnazija.

Forum beogradskih gimnazija dodaje da se Ministarstvo prosvete i ranije tako ponašalo, najčešće devedesetih godina u vreme tadašnjeg premijera Mirka Marjanovića.

"A najskorije nam je u sećanju od skorašnjeg ministra prosvete Žarka Obradovića", navodi se u saopštenju

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Prikulic

Podrska!

14 0

Sedma sekcija

Podrska provetarima! To su casni ljudi koji posteno rade sustinski bitan posao za ovaj narod i to u katastrofalnim uslovima.

37 1

domicilna nistarija

Podrska prosvetarima! Mozda bi opozicija trebala da se prikljuci i da ih podrzi.

187 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo