Zatvori

Stefanović: U toku istraga o pogibiji aktiviste SNS

Stefanović: U toku istraga o pogibiji aktiviste SNS Izvor: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je u toku istraga o pogibiji aktiviste SNS koji je nastradao lepeći plakate na autoputu i okolnostima oko tog slučaja.

On je rekao da će istraga pokazati da li postoji bilo čija odgovornost u tom slučaju, ali da ne treba od toga praviti nešto što će naškoditi sećanju na tog čoveka, a njegovoj porodici naneti dodatnu bol.

"Uvek mi je užasno kada slušam da ljudi pokšavaju da na nesreći jednog čoveka, jedne porodice izgrade neku vrst političkog napada da li na SNS, da li na Vučića, da li na bilo koga drugog. Taj čovek je izgubio život. I to je užasna tragedija. Prosto, molim vas da ostavite njega i njegovu porodicu van politike i tih priča", kazao je Stefanović novinarima u hotelu Metropol.

Na pitanje novinara da li je postojao nalog stranke da se plakati lepe na tom mestu, Stefanović je naveo da je "čovek lepio plakate" i "nije činio nikakvo krivično delo" i da se "dogodila nesreća".

"Uveren sam da to niko nije želeo. On je izgubio život", rekao je Stefanović.

Stefanović je kazao da je po njegovom saznanju ova predsednička kampanja jedna od najboljh i da ne želi da se upušta u priče koje će doneti dodatnu bol porodici.

"Žao mi je što to neki rade", kazao je ministar policije.

Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić izjavio je u subotu, 18. marta u Novom Sadu da je jedan aktivista te koalicije "poginuo lepeći plakate". "Noćas je jedan od naših aktivista poginuo lepeći plakate, Milivoje Gajić. Neka mu je laka srpska zemlja", rekao je Vučić na predizbornom mitingu. On nije izneo više detalja o tom slučaju.

Izvor: N1

Komentara 44

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

BABA

Nebojsa iz Beograda! Naravno da treba da se ispita ovaj slucaj! Ali ko je tog jadnog coveka poslao da lepi plakate. Drugo, da li ste tako revnosni kada su i druge tragedije u pitanju i Savamala. Nemoj da si bezobrazan!!!!

4 0

Mita

Tragedija. Uzas!

113 6

Rada

Mogu da ima onih koji se slade sto je izgubljen zivot SNS aktiviste????? Ljudi....zivot je u pitanju!

110 32

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo