Čanak: Dignimo glas da se čuje do Beograda

Čanak: Dignimo glas da se čuje do Beograda Izvor: N1/Tanjug

Kandidat za predsednika Srbije Nenad Čanak ocenio je da centralizam razara i guši Srbiju, a da je svim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko to da ih niko ništa ne pita.

"Sav novac i svo odlučivanje su u Beogradu. Puno puta sam rekao i ponoviću: sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije. Svi mi koji živimo van Beograda jednako trpimo da se o svemu i uvek pita neko u prestonici. Takvih primera je mnogo, a možda naupečatljiviji je onaj kada su i Niš i Novi Sad bili tri godine bez načelnika policije, jer je odluku o tome trebalo da donese neko u MUP-u u Beogradu", rekao je Čanak.

On je ocenio da ne žive van Beograda građani drugog reda.

"Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori. Vreme je da dignemo glas, da se čuje do Beograda!", zaključio je Nenad Čanak.

Izvor: Tanjug

Komentara 13

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Bgd

Nenade.Kao sto ste vi pravi Nososadista,ja sam Beogradjanin. Podrzavam decentralizaciju Srbije. Imam dosta godina i nisam siguran da li cu doziveti da se iz Beograda,decentralizacijom isele MUP,PIO,Klinicki Centar Srbije,VMA,RFZO minkstarstva,SrbijaVode,Sume,Srbija Putevi,Univerzitet i ostale komunisticke Strukture,kako bi Beograd prodisao.

22 115

Vredjanje Zdravog Razums

Prijatelju moj, pa tvoj rejting je na nivou statisticke greske, zato ti se glas cuje samo u okolini Trga mladenaca. I ti, sa svim ostalim, na politicko smetliste. Shvati da je narodu muka od tebe i tebi slicnima!!

131 7

G R U

Sramoto...prodao si se SNSu

44 105

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo