Čanak: Dignimo glas da se čuje do Beograda

Čanak: Dignimo glas da se čuje do Beograda Izvor: N1/Tanjug

Kandidat za predsednika Srbije Nenad Čanak ocenio je da centralizam razara i guši Srbiju, a da je svim manjim i većim mestima širom Srbije zajedničko to da ih niko ništa ne pita.

"Sav novac i svo odlučivanje su u Beogradu. Puno puta sam rekao i ponoviću: sve što želim Vojvodini želim i svim drugim krajevima Srbije. Svi mi koji živimo van Beograda jednako trpimo da se o svemu i uvek pita neko u prestonici. Takvih primera je mnogo, a možda naupečatljiviji je onaj kada su i Niš i Novi Sad bili tri godine bez načelnika policije, jer je odluku o tome trebalo da donese neko u MUP-u u Beogradu", rekao je Čanak.

On je ocenio da ne žive van Beograda građani drugog reda.

"Dovoljno smo pametni da sami najbolje upravljamo svojim novcem i imovinom, ne trebaju nam tutori. Vreme je da dignemo glas, da se čuje do Beograda!", zaključio je Nenad Čanak.

Izvor: Tanjug

Komentara 13

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Bgd

Nenade.Kao sto ste vi pravi Nososadista,ja sam Beogradjanin. Podrzavam decentralizaciju Srbije. Imam dosta godina i nisam siguran da li cu doziveti da se iz Beograda,decentralizacijom isele MUP,PIO,Klinicki Centar Srbije,VMA,RFZO minkstarstva,SrbijaVode,Sume,Srbija Putevi,Univerzitet i ostale komunisticke Strukture,kako bi Beograd prodisao.

22 115

Vredjanje Zdravog Razums

Prijatelju moj, pa tvoj rejting je na nivou statisticke greske, zato ti se glas cuje samo u okolini Trga mladenaca. I ti, sa svim ostalim, na politicko smetliste. Shvati da je narodu muka od tebe i tebi slicnima!!

131 7

G R U

Sramoto...prodao si se SNSu

44 105

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo