Nadmetanje za prodaju sladoleda na Adi

Nadmetanje za prodaju sladoleda na Adi Izvor: N1

Beogradsko Javno preduzeće Ada Ciganlija oglasilo je .javno nadmetanje za dodelu 22 lokacije radi prodaje industrijskog sladoleda na Adi.

Čijim hladnim poslasticama će se u narednih godinu dana sladiti na beogradskom moru, biće poznato 30. marta za kada je zakazano javno nadmetanje.

Zainteresovani ponuđači svoje prijave mogu podneti do 27. marta, a početna cena za zakup lokacija jednaka je prošlogodišnjoj i iznosi 32.000.000 dinara bez PDV-a.

Tokom 2016. godine na Adi se prodavao isključivo sladoled domaće kompanije Swisslion, dok su poznati brendovi Frikom i Nestle izostali sa javnog konkursa.

Za više informacija pogledajte na portalu eKapija.

Tagovi: tender dana

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Zoki

Prosle godine sam pojeo jedan sladoled na adi i moram priznati da je bio krš. Swisslion je bas ne kvalitetan i očajan sladoled. Valjda nece ponovo pobedit.

15 3

Aleksandra

Moram da priznam da prosle godine nisam kupila ni jedan. Nije bio bojkot sl, nego mi se prosto njihovi sladiledi ne dopadaju. Ali jesam bila jaaaako iznenadjena sto nije bilo ni Frikoma ni Nestle, posto su prethodnih godina delili Adu na dve strane

9 0

Olivera

Mislim da vecina posetilaca Ade Ciganlije zeli da ima mogucnost kupovine sladoleda razlicitih proizvodjaca, a Swisslion je svakako daleko ispod svakog kvaliteta.

14 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo