Ipsos: Vučić prvi po popularnosti, Beli drugi

Ipsos: Vučić prvi po popularnosti, Beli drugi Izvor: Tanjug/Tanja Valič

Rezultati poslednjeg istraživanja Ipsos stratedžik marketinga pokazuju da premijer Aleksandar Vučić i dalje ima najveću podršku i šansu da pobedi u prvom krugu - 53 odsto. Iznenađenje na listi je Ljubiša Preletačević Beli, koji je izbio na drugo mesto po popularnosti.

Premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, prema najnovijem istraživanju agencije Ipsos stratedžik marketing, i dalje je ubedljivo prvi sa velikim šansama za pobedu već u prvom krugu na predsedničkim izborima sa 53 odsto podrške.

Kandidat Luka Maksimović koji se predstavlja kao Ljubiša Beli Preletačević izbio je na drugo mesto po popularnosti, sa podrškom 11 odsto birača.

Prema istraživanju Ipsosa, koje je objavio Blic, slede Saša Janković sa podrškom od 10,6, zatim Vojislav Šešelj sa 8,7 i Vuk Jeremić sa 6,9 odsto podrške.

Ispod pet odsto imaju Boško Obradović (3,5), Saša Radulović (1,7) i Nenad Čanak (1,7).

Komentara 220

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

ipsos

Ljudi, šta vam je, ne nasedajte. I cilj je sad da se pokoljemo između sebe, da se Jankovićevi i Jeremićevi nađu uvređeni, otkud sad to da je Beli ispred njih, tako neozbiljan. Znate kome ta priča odgovara? Nemojte da otežavamo jedni drugima, kritike ostavite za Vučića.

12 2

Pristojni Gradjanin

Ovo je najveca moguca izmisljotina. Na taj nacin se omalovazavaju protivkandidati, koji su svakako sposobniji, obrazovaniji i ozbiljniji od navedenog Belog, koji doduse moze da zabavi i pokrene nezainteresovane. Doduse, ne bi trebalo vise da gostuje uzivo. Neka se drzi video materijala i postova na drustvenim mrezama. Mnogo je zabavniji i pametniji.

34 154

VUK ili SAŠA

BELI je iza Vuka Jeremića i Saše Jankovića, koji se bore za drugo mesto i koji u drugom krugu mogu da pobede Vučića !! BELI ima cilj da danas pobedi Šešelja i da se tako priprema za BEOgradske izbore !!

11 192

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo