Beli: Napraviću bajnu priču da će se Kosovo samo vratiti

Beli: Napraviću bajnu priču da će se Kosovo samo vratiti Izvor: FoNet/Filip Stevanović

Kandidat za predsednika Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, izjavio je da se kandidovao na predsedničkim izborima da bi građanima pružio šansu da žive u ljubavi i bez rata. Napraviću sjajnu i bajnu priču tako da će se Kosovo samo vratiti, rekao je.

Preletačević je predstavljajući se video snimkom na Drugom kanalu Radio-televizije Srbije rekao da želi da spoji Istok i Zapad, kao što je to uspeo Josip Broz Tito, kako bi se širila ljubav, a ne deca slala u ratove.

"Treba da izađete na izbore, jako je bitno. Dosta ste sedeli kući, ništa niste radili. Suština je da sada uradite nešto novo i bitno, izađite 2. aprila na izbore i zaokružite broj pet - Ljubiša Preletačević Beli. Ljubi čika, bez sikiranje", poručio je Preletačević građanima Srbije.

Preletačević, koji je kandidat Grupe građana "Ljubiša Preletačević Beli, Beli - Samo jako", kazao je da je problem ostalih predsedničkih kandidata što ga ne smatraju realnim, ističući da će uskoro shvatiti da je jako realan.

Preletačević je kazao da je njegova najvažnija karakteristika to što je pošten i što otvoreno kaže da ulaskom u politiku želi da se ovajdi i da daje narodu.

"Pošten sam, hoću da iskoristim lični interes, ali hoću i da dam narodu", kazao je on.

On je kazao za sebe da je "dobar auto", a za narod da je "gorivo", ističući da "auto ne ide bez goriva" i da je narod Srbije "dobar", ali da je "prezubčio" jer je mnogo trepeo.

"Narod je osetio da mene život nije mazio, ja sam ostavljen. Ali, narod nije glup, narod oseća da ću postati neko i nešto", rekao je Preletačević i dodao da je stalno u belom odelu, što ga čini prepoznatiljivim, uz to je mlađi od ostalih kandidata, fizički spremniji i snažniji što će narod prepoznati i videti da je spreman da ga odbrani.

Preletačević je rekao da će "napraviti sjajnu i bajnu priču" tako da će se Kosovo samo vratiti, da će Srbija sa komšijama graditi dobre odnose.

On je rekao da će se zalagati da Srbija sa Rusijom, za koju kaže da je "brat od tetke", ostane u odnosima dobrim kao što već jeste, a da treba raspisati referendum o ulasku u EU, kako bi narod odlučio šta želi.

"Lova bi bila kod mene, povratak poverenju gospodinu predsedniku. Treba ti lova, dođeš kod čike, sve iskešira, to je prosto i jednostavno", rekao je Preletačević i dodao da je suština da se narodu da novac.

Preletačević je rekao da nije bitno ko ga finansira, već da je bitno da se nešto radi.

Komentara 240

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Бута

Beli pričao bajku-uspavanku za laku noć a dete se probudi iz dremeza

1 4

Dušan

Ovo nije lupetanje ili glupetanje ovo što nudi je krajnja glupost. Da bi srbija Stala na "svoje noge" potrebne su godine pa i decenije. Uz godišnji rast BDP od 3,5% treba nam 20 godina da izađemo iz bule i pokrijemo sadašnji dug. A pojavi se jedna budala koju bi da slede, ili podrže iz zajebancije druge budale, e to je već čista glupost. I iza takvog, bi ostala još veća praznina, zbog koje bi kukavni mi, uz sav trud i mar narednih generacija, rnbačili narednih 50 godina. Budite trezveni i odgovorni svoj glas dajete nekome po svojoj savesti, naravno nema kajanja posle...... Sve ono za šta se zalažu sadašnji kandidati, nije ostvarivo sa pozicije predsednika republike, nije u njegovoj nadležnosti, tu je vlada da vlada. Vredna pažnje i tvog glasa na izborima, samo su dva ili možda tri kandidata. Razmisli, odvaži i glasaj, al`se ne zajebavaj.

25 14

SATIROM do OTREŽNjENjA

Dušane, nisi shvati SATIRU koji plasira BELI i koji ismejava sve političare, počev od neškolovanog Tiita nepoznatog porekla, često u belom odelu, sa prstenom, koji je vladao 40 godina,.... do današnjih političara sa lažnim doktoratima koji se enormno bogate uz pomoć svojih tajkuna , dok je narod sve siromašniji !! Satirom BELI OTVORA OČI oslepelom narodu koji ne vidi kako živi !!

20 97

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo