Dveri: Vučić brutalno ponižava birače

Dveri: Vučić brutalno ponižava birače Izvor: N1
Arhiva

Obećanje predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, koje je dao građanima na mitingu u Novom Sadu, da će "penzioneri ove godine imati penzije veće nego ikad i da će plate biti veće nego ikad i da će sve to rasti iz godine u godinu", predstavlja grubo ponižavanje i potcenjivanje birača, saopštio je Srpski pokret Dveri.

"Vučić bez mrve stida brutalno obmanjuje građane i ponovo im servira ista obećanja kao i na prethodnim izborima, koja je u međuvremenu, više puta, potpuno pogazio. To je isti onaj Vučić koji je pre tri godine, tokom izborne kampanje u martu 2014. godine, penzionere ubeđivao da glasaju za SNS i da im „garantuje da se stečena prava penzionera neće umanjivati bez obzira na to kakve reforme nova Vlada Srbije bude preduzela“, navodi se u saopštenju. i dodaje da su samo nekoliko meseci kasnije, u oktobru 2014. godine, doneti zakoni kojima su opljačkani penzioneri i radnici.

"Dok ubeđuje građane da moraju da stegnu kaiš, da rade 15 sati za mizerne plate, da se odreknu svojih plata i penzija zarad budućnosti svoje dece, Vučić i naprednjačka vrhuška pljačkaju državu kroz razrađen sistem prikrivanja imovine, „pranja“ para, kupovine luksuznih stanova i automobila bez plaćanja poreza", saopšteno je iz Dveri.

"Taj isti Vučić je pred aprilske izbore,obećao da će prosečna plata u Srbiji biti 500 evra u 2017. godini i od tada je svoje obećanje korigovao svaki put kada se približi rok koji je sam odredio za pomenuto obećanje, da bi sada početkom marta njegovo obećanje spalo na 395 evra", dodaju.

Dveri poručuju da ako građani na predstojećim izborima ukažu poverenje njihovom kandidatu, Bošku Obradoviću, on će zaustaviti pljačku i ponižavanje radnika i penzionera i obezbediti siguran i stabilan penzioni sistem koji će da omogući jasnu i izvesnu budućnost penzionerima i svim osiguranicima.

"Kada Boško Obradović bude izabran za predsednika, svaki građanin će imati mogućnost da zaradi i da obezbedi pristojan život za sebe, svoju porodicu i svoju starost. Radniku i penzioneru će vratiti dostojanstvo", kaže se u saopštenju Informativne službe Srpskog pokreta Dveri.

Izvor: Tanjug

Komentara 21

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Ključno pitanje

Da li ćeš u drugom krugu podržati SJ ili VJ. Gledao sam emisiju kod Danice Vučenić i nisam oduševljen stavom da ćeš možda pozvati ljude da ne izadju na drugi krug.Ako to uradiš, šta te razlikuje od Parovića i Šešelja?Razmisli doobro - da li će te narod pamtiti kao Vučićevog čoveka?

8 68

Dverjanin

Botovi su namireni, uopste ne citaju tekst, samo lupaju minuse po nalogu. AV obmanjuje gradjane iz godine u godinu, iz dana u dan! Osvesti se narode i glasaj, ako vam kojim slucajem ovaj kandidat ne odgovara izadji i glasaj sve osim AV.

19 96

Ђоко Шалић

Реци нам нешто што не знамо. Само Шкабо, само седмица!

7 92

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo