Šešelj: Kao predsednik bih kontrolisao sve tri grane vlasti

Šešelj: Kao predsednik bih kontrolisao sve tri grane vlasti Izvor: SRS

Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj je obišao više vojvođanskih opština i u razgovoru sa građanima istakao da, ukoliko postane predsednik Republike, bi kontrolisao sve tri grane vlasti u okviru ustavnih ovlašćenja.

"Svaki put kada smatram da Narodna skupština nije izglasala dobar zakon, taj zakon bih sa primedbama vraćao na ponovno glasanje i obaveštavao javnost o tom postupku", rekao je Šešelj, navodi SRS u saopštenju.

Sudsku vlast bi kontrolisao tako što bi promišljenije predlagao kandidate za sudske i kontrolne, istakao je kandidat radikala i naglasio da bi posebno vodio računa o tome koja lica bi predlagao za sudije Ustavnog suda.

Izvor: Tanjug

Komentara 9

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

JocA

To sto bi ti radio "kao predsednik",to vec na zalost,radi Vucic,apsolutna vlast,a to nam,hvala Bogu,najmanje treba. Nisi ti nikakva opozicija niti si to ikada i bio,samo cuvas ovome sada ledja,pa si se kao kandidovao,u zamenu za neki visok polozaj posle izbora. Samo ste se malo mnogo zeznuli,posle izbora i ti i tvoj politicki sin odlazite u istoriju...

78 140

Misao

"Kao predsednik bih kontrolisao sve tri grane vlasti".. cuo sam za jednog koji je kontrolisao isto... srusili su ga 2000... Predsednik je tu da ispravlja a ne da kontrolise...

90 11

Djurdja

Jedini razume koje su mu nadleznosti. On bi kontrolisao i vracao na ponovnu doradu a to nikako nije diktatura! Seselj predsednik!

27 206

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo