Stamatović: Nećemo kao robovi na brod koji tone

Stamatović: Nećemo kao robovi na brod koji tone Izvor: Printscreen

Moramo da se oslonimo na sopstvene resurse i vlastitu privredu, jer skupi krediti Međunarodnog monetarnog fonda, Evropske unije (EU) i sličnih finansijskih zelenaša nijednu zemlju nisu pokrenuli iz ekonomske krize i letargije, poručio je predsednički kandidat Milan Stamatović povodom 18. godišnjice najave bombardovanje SRJ.

"Mi, kao, hoćemo, sad na kraju, da se ukrcamo na ovo EU plovilo koje nema ni kormilara, nema ni kontrole, kada svi napuštaju brod koji tone. To nije dobar put za nas. Neće nam bolji život pasti s neba, odricanjem od Kosova i Metohije zarad 'otvaranja evropskih poglavlja', neće, jer su Vučićevi najbolji prijatelji, Merkelova, Bler, Brisel, Berlin, Vašington, na žalost, i najveći srpski dušmani", rekao je Stamatović.

On je najavio da bi kao predsednik Srbije, otvorio srpske ekonomske prozore i vrata i prema Evroazijskoj uniji, oko Rusije, prema Kini, Indiji i svima onima koji su delom pokazali svoje prijateljstvo prema Srbiji i srpskom narodu.

Komentara 28

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Čiča Miloje

Ovaj čovek bi mogao da bude ministar u vladi , kad ovi satrapi padnu sa vlasti! Ovoliko negativnih komentara naprdnjačko-radikalskih botina najbolja su mu preporuka! Ne poznajem ga, ali borba protiv SNS kuge je dovoljan razlog da ga simpatišem.

42 101

hikta

A ko je to još napustio EU osim Engleske?

87 9

Jovica

Slazem se da je jako neprijatno trziti put evropske unije od zemalja koje su nam prilicno radile o glavi. Takođe, plasim se da smo sebe osudili na propast ako istima okrenemo leđa. Prilično nezgodna situacija za našu državu, i ne bih želeo da se nadjem u koži ljudi koji o tome odlučuju koji god da su. Ipak, mišljenja sam da nikome ne treba zatvarati vrata, pogotovu ne EU jer ipak u dobroj meri zavisimo od njihovih odluka u mnogim aspektima, bilo ekonomskim ili političkim.

88 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo