Šutanovac: Pobeda Jankovića, pa raspisivanje izbora

Šutanovac: Pobeda Jankovića, pa raspisivanje izbora Izvor: N1

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da ne očekuje od predsedničkog kandidata Saše Jankovića da uđe u DS, već da očekuje da Srbiju vodi kao nestranačka ličnost.

"Nakon pobede Jankovića očekujem raspisivanje parlamentarnih izbora i pobedu one grupacije koja danas sa Jankovićem učestvuje u kampanji. Verujem da možemo da ostvarimo sinergiju. Do tada imamo mnogo vremena i trenutno nam to nije tema", rekao je Šutanovac za Kurir. 

Na pitanje da li je sa Jankovićem razgovarao na temu osnivanju stranke, on je kazao da misli da u Srbiji ima suviše stranaka i da takav pokušaj ne bi bio svrsishodan.

Šutanovac je rekao i da očigledno nekome smeta što je DS iskreno i bez lične političke ambicije podržao Jankovića i da mu ne smeta čak utisak da su u njegovoj senci. 

"Čak i ukoliko je utisak da smo u njegovoj senci mi ne smeta. Važan je cilj da Janković bude predsednik", rekao je Šutanovac.

Komentara 81

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Milivoje

Mozete mrzeti DS koliko god zelite al DS je jedina prava demokratska stranka u Srbiji. Jedina koja menja predsednike.

27 142

Pera

Ovaj covek sam sebe demantuje u dve recenice. Prvo kaze da je DS prisao Jankovicu bez politickih ambicija a posle kaze da ce ta grupacija koja je prisla Jankovicu na parlamentarim izborima da trazi premijersko mesto. Upropastice Jankovica!

121 23

AlexB

Ja procitao dva puta i ne videh nigde da je neko spomenuo premijersko mesto. Kanda je neko od nas dvojice lud?

32 98

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo