Povređen policajac, napadač se predstavio kao član SNS-a

Povređen policajac, napadač se predstavio kao član SNS-a Izvor: N1

Saobraćajni policajac Milan Vlaisavljević povređen je juče u Novom Sadu kada ga je napao vozač automobila, koji se predstavio kao član Srpske napredne stranke (SNS).

Policajac je zaustavio vozača tokom redovne kontrole vozila kada ga je, kako tvrdi, napao 39-godišnji Uroš Kecman na raskrsnici ulica Modene i Ilije Ognjanovića, koji ga je najpre uz psovke vređao, a potom ponovo pokrenuo automobil i pokušao da se odveze ka prostorijama stranke.

gepek, kofa, plakati, kecman, automobil Izvor: N1

Prema tvrdnjama saobraćajnog policajca, Kecman je potom zaustavio vozilo u Ulici Ilije Ognjanovića, izašao iz auta, odbio da pokaže dokumenta, nastavio sa psovkama i vređanjima, a onda i fizički nasrnuo na Vlaisavljevića.

Kako se navodi u krivičnoj prijavi koju je policajac podneo, a u koju je N1 imao uvid, Kecman ga je uhvatio za uniformu, gurao unazad, a potom su obojica pala na put.

Policajac Vlaisavljević uspeo je da savlada napadača i veže ga do dolaska pojačanja. Kako saznajemo, u gepeku automobila koji je vozio Kecman, koji se predstavio da je član SNS-a, bili su leci te stranke.

gepek, kofa, plakati, kecman, automobil Izvor: Privatna arhiva

Povređeni policajac prevezen je u Urgentni centar gde su mu konstatovane lakše povrede tela, vilice i grudnog koša.

Tužilac koji je saslušao Uroša Kecmana pustio ga je da se brani sa slobode, a za napad na službeno lice protiv njega je podneta krivična prijava u redovnom postupku.

kecman, dokument Izvor: N1

  Predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović kaže da odnos funkcionera i aktivista političkih partija prema policiji pokazuje i bahat odnos vlasti prema policiji.

"Onima koji savesno rade svoj posao, to jest policajcima ovim se šalje poruka da su oni na vlasti nedodirljivi za sve pa i za organe reda. Na ovaj način se unosi i strah kod policajaca i primoravaju se da okrenu glavu na drugu stranu kada ubuduće naiđu na nekoga iz vladajuće partije", zaključio je on.

Komentara 39

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Katastrofa

Njima ni službena lica ne predstavljaju ništa.Budu li još na vlasti,Srbiju će demontirati da je ni Bog više neće moći sastaviti.Policijo,postupi po pravilu službe,dosta su Vas ponižavali.

78 160

Mejdzor

Lepo mu je rekao da je SNS, sta ima da ga zadrzava. Treba polepiti letke. Jer ce sef biti ljut, ako se ne zavrsi posao !

92 158

kgb sou

Bahati naprednjaci.

125 165

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo